Samsung și Apple, depășite de LG într-un domeniu esențial pentru tehnologie

Samsung și Apple, depășite de LG într-un domeniu esențial pentru tehnologie

Foarte multe companii din tech au anunțat că lucrează la boxe inteligente, dar LG a atins performanța de a finaliza un astfel de produs înaintea Apple sau Samsung.

De când Amazon a dat startul acestei categorii de produse cu prima generație de Echo, tot mai mulți producători de gadgeturi au început să cocheteze cu realizarea unei boxe inteligente. Având în vedere prețul de achiziție al unor dispozitive precum Amazon Echo Dot sau Google Home Mini, nici măcar prețul nu mai este o problemă dacă ți-ai dorit vreodată să interacționezi cu un asistent virtual folosind comenzi vocale.

Până de curând însă, respectivele gadgeturi nu s-au auzit foarte bine, dar încep să apară din ce în ce mai multe astfel de creații smart dedicate audiofililor. Apple a promis că va lansa un dispozitiv destul de impozant initulat HomePod, pe când Google a adus deja în mâinile curioșilor masivul Google Now Max.

Până când vom putea însă să cumpărăm o boxă inteligentă de la Apple sau Samsung, LG și-a dezvăluit propria creație din același spectru și se pare că se aude foarte bine. Boxa este intitulată LG ThinQ și va fi detaliată în întreaga ei splendoare la CES 2018, în primele zile ale anului viitor. Până atunci, suntem nevoiți să ne bazăm doar pe declarațiile oficiale.

Deși nu are un preț oficial de achiziție și nu știm exact care va fi momentul lansării, nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni până când va ajunge în magazine. În privința specificațiilor, boxa a fost realizată în colaborare cu Google și vine preinstalată cu asistentul virtual Google Assistant. LG ThinQ are un design destul de simplist, dar ar trebui să fie instrumentul perfect pentru cei care mai au și alte gadgeturi inteligente de la LG și și-au propus să interacționeze cu ele prin comenzi vocale. Boxa ar trebui să se audă spectaculos, dar cei mai mulți o vor cumpăra probabil pentru Google Assistant.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: