Lemonade Rage, jocul gratuit care te pune în pielea lui Beyonce

Lemonade Rage, jocul gratuit care te pune în pielea lui Beyonce

Fascinația unora pentru Beyonce a ajuns să se reflecte în proiecte complexe precum jocul Lemonade Rage pe care îl puteți accesa gratuit online.

La doar câteva zile după ce Beyonce a câștigat mai multe premii Grammy pentru albumul său Lemonade, creația artistei se pare că a inspirat un joc video în format 8-bit. Acesta pare destul de bine pus la punct, chiar dacă nu este disponibil pentru achiziție în nici un magazin online. Singura cale prin care puteți experimenta Lemonade Rage este prin intermediul browserului vostru preferat, accesând lemonade-rage.com.

Jocul este inspirat dintr-unul dintre clipurile melodiilor de pe noul album. Este vorba de piesa Hold-up pe care o puteți vedea integral mai jos. Rezultatul este un joc de aventură în care, din pielea lui Beyonce, trebuie să eviți haterii, conspiratiștii și trolii pentru ca în final să distrugi mașini, hidranți și reclame la diverse coafuri. Nu vorbim însă de un shooter. La fel ca în Hold Up, singura armă din arsenal este o bâtă de baseball suprinzător de andurantă. Dacă veți vedea clipul, pe lângă bâtă, veți găsi multe alte similarități cu Lemonade Rage.

Trecând peste nivelul spectaculos de divertisment oferit de o premisă atât de simplă precum distrugerea mediului ambiant, scopul jocului este colectarea de lâmâi pentru limonadă. Coloana sonoră nu este creată de Beyonce, acesta nefiind un joc licențiat, se pretează în schimb de minune pentru creația 8-bit. Realizată de cei de la 8 Bit Universe specializați în astfel de proiecte, muzica jocului face o treabă foarte bună în a-ți aduce aminte de jocurile arcade ale anilor 80 – 90.

Lista dezvoltatorilor responsabili de acest proiect independent este formată din Joe Laquinte, Justin Au, Line Johnsen și Colby Spear​. Într-un interviu pentru publicația online Pigeons & Planes aceștia au explicat că de prima oară când au văzut Hold Up, au fost convinși că acea ideea poate fi transpusă cu ușurință într-un joc video.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: