Beyonce a depășit toate recordurile pe Instagram cu o poză personală

Beyonce a depășit toate recordurile pe Instagram cu o poză personală

Fanii celebrei artiste Beyonce au luat cu asalt contul ei de Instagram în momentul în care a postat imaginea cât se poate de personală de mai jos.

Deja de câțiva ani, una dintre cele mai populare vedete din domeniul muzical de pe întregul mapamond este Beyonce. Printre altele, superstarul a reușit să genereze o cotă impresionantă de interes prin utilizarea la maxim a conturilor pe care le are pe diversele rețele sociale. Indiferent dacă este vorba de Twitter, Facebook sau Instagram, echipa din spatele postărilor artistei este una foarte pricepută. Chiar și în aceste condiții, nimeni nu se aștepta ca printr-o simplă poză să depășească toate recordurile de audiență pe Instagram.

Una dintre postările recente ale lui Beyonce pe Instagram a depășit recordul de like-uri stabilit anterior pe platforma celor de la Facebook de către Selena Gomez. Diferența majoră între cele două este că postarea Selenei era una sponsorizată de Coca Cola și era menită să funcționeze ca o reclamă. Pe de altă parte, fotografia de mai jos o înfățișează pe Beyonce înconjurată de flori cu mâna pe burtă. Elementul cheie care a stârnit interesul internauților nu este însă în imagine, ci în descrierea ei. Soția lui Jay Z a anunțat în mod oficial că așteaptă gemeni.

Statistic, Beyonce are 93 de milioane de urmași pe Instagram, o audiență deloc neglijabilă. În mai puțin de 24 de ore de la postarea imaginii, fotografia a adunat 9 milioane de like-uri. Recordul anterior stabilit de Selena Gomez a fost depășit cu 1,3 milioane de like-uri. În privința numărului de comentarii, imaginea lui Beyonce a strâns peste 450.000 de comentarii, față de recordul anterior de 260.000.

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. – The Carters

O fotografie postată de Beyoncé (@beyonce) pe

Citește și: