LeEco Le Pro3 Elite nu este cel mai rapid, dar arată foarte bine

LeEco Le Pro3 Elite nu este cel mai rapid, dar arată foarte bine

Suntem departe de a fi în criză de smartphone-uri noi, dar LeEco a anunțat LeEco Le Pro3 Elite, un telefon atrăgător cu o configurație decentă.

Într-o piață atât de agresivă precum cea a telefoanelor mobile, este foarte greu să faci valuri suficient de mari încât să fii relevant. Când vine vorba de piața din China, situația este și mai agresivă. Tocmai din acest motiv, se fac deja câteva luni de când am aflat primele informații îngrijorătoare referitoare la situația financiară a LeEco. Se pare totuși că asiaticii nu se dau bătuți și au ieșit la interval cu un smartphone mai accesibil dar la fel de arătos precum vârful de gamă de la finele anului trecut.

Intitulat LeEco Le Pro3 Elite, terminalul confirmă o serie de zvonuri ce au ajuns online în ultimele săptămâni. În teorie, ar fi trebuit să fie vorba de un telefon complet nou, dar se pare că LeEco vrea să se adreseze publicului cu un buget redus ce dorește să pună mâna pe un terminal peste medie. Practic, deși are termenul Elite la final, acesta este un telefon un pic mai slab decât versiunea standard.

Noua versiune de LeEco Le Pro3 împărtășește toate trăsăturile de design cu prima versiune comercializată. Diferența majoră constă în putera de procesare. Iterația inițială era construită în jurul unui Snapdragon 821, în timp ce modelul Elite folosește în același scop un Snapdragon 820. În plus sau mai bine zis în minus, modelul nou nu mai include conectivitatea NFC.

În altă ordine de idei, LeEco Le Pro3 Elite se ascunde în spatele aceluiași panou Full HD 1080p de 5,5 inci. Partea de captură este asigurată de o cameră de 16 megapixeli cu F/2.0, iar cantitatea de memorie RAM este egală cu 4GB. Spațiul de stocare este de 32GB, dar poate fi extins cu ajutorul unor carduri microSD. Acumulatorul de 4070 mAh ar trebui să facă o treabă foarte bună în a vă ține departe de priză cel puțin 24 de ore.

Prețul pentru noul LeEco Le Pro3 Elite este de 240 de dolari, mai ieftin cu 30 de dolari în comparație cu modelul standard. Pentru achiziție, puteți apela la magazinul oficial al companiei chinezești lemall.com.