Le Pro3 și Le S3 sunt cele mai recente telefoane de top de la LeEco

Le Pro3 și Le S3 sunt cele mai recente telefoane de top de la LeEco

Zilele trecute, cei de la LeEco au avut o conferință foarte importantă, prin intermediul căreia și-au anunțat intrarea destul de agresivă pe piața din Statele Unite. Tot atunci, au lansat două noi terminale de top la prețuri de invidiat – Le Pro3 și Le S3.

În cadrul unui eveniment ce a avut loc în San Francisco, Statele Unite, un producător chinez destul de important, a făcut valuri cu mai multe anunțuri ce nu ar trebuie trecute cu vederea. Nu de alta, dar acestea certifică faptul că LeEco vrea să facă rădăcini în Statele Unite, cea mai importantă piață de tech din lume, urmând ulterior să cucerească și Europa. În contextul respectiv, a fost anunțată o bicicletă smart, un televizor cu diagonala de 85 de inci, prototipul unei mașini electrice impozante și, nu în ultimul rând, două noi telefoane. Acestea din urmă, poartă numele de Le Pro3 și Le S3, primul fiind mai performant decât al doilea.

LeEco Le Pro3 este un smartphone Full HD construit în jurul unui panou de 5,5 inci. La interior ascunde un Snapdragon 821 de la Qualcomm, o cantitate generoasă de 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Acumulatorul de 4070 mAh este cu mult peste media din piață, iar producătorul promite că ar fi suficient pentru 33 de ore de conversații, 12 ore de streaming video și 49 de ore de audiție. În privința încărcării rapide, LeEco Le Pro3 este certificat Qualcomm Quick Charge 3.0, promițând să se încarce în doar 20 de minute până la 33%. Vine preinstalat cu Android 6.0 Marshmallow, iar camera principală este de 16 megapixeli. Nu are mufă de căști, iar singur ieșire audio va fi obținută printr-un adaptor de la USB C.  Prețul pentru Le Pro3 va fi de 400 de dolari nesubvenționat. Mai mult decât atât, LeEco vă oferă la achiziție un cupon de 99 de dolari, micșorând-i practic prețul până la 299 de dolari.

LeEco Le S3 este un dispozitiv mid-range cu același panou Full HD de 5,5 inci, dar cu un procesor Snapdragon 652, 3GB RAM și un spațiu de stocare de 32GB. Bateria este de 3000 mAh, iar tehnologia Quick Charge 3.0 nu lipsește din ecuație. La 250 de dolari, mai beneficiați de un două camere de 16, respectiv 8 megapixeli și un cititor de amprentă.

le-s3 le pro3 leeco

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Ubergizmo