Jocurile Teleorpacman și Cacman sunt cele mai noi ironii la adresa liderului PSD

Jocurile Teleorpacman și Cacman sunt cele mai noi ironii la adresa liderului PSD

Dacă ați crezut că după toate jocurile de ieri, s-a terminat isteria, v-ați înșelat. Cacman și Teleorpacman sunt cele mai noi jocuri ce îl ironizează pe Liviu Dragnea.

Ieri am prezentat PSD Invaders și Flappy Dragnea, iar astăzi avem două jocuri inspirate de clasicul Pac-Man, în care trebuie să-l ajuți pe președintele social-democrat să adune bani sau… altceva. Teleorpacman funcționează exact ca originalul Pac-Man: ești pus într-un labirint și trebuie să aduni bani, fără să fii prins de inamici. La nădejde îl vei găsi și pe Tăriceanu, care îți dă un bonus de puncte.

Pe de altă parte, vei fi urmărit prin labirint de Klaus Iohannis, de Uniunea Europeană, de Laura Codruța Kovesi și de mulțimea ieșită la proteste. Dacă ajungi să prinzi bonusul, Ordonanța de Urgență 13, atunci inamicii tăi se vor transforma în România TV și vei putea să îi prinzi pentru a obține puncte bonus.

Celălalt joc despre care vorbim este Cacman, ce funcționează în aceeași manieră precum Teleorpacman. Interfața acestuia este ceva mai similară cu cea a jocului Pac-Man original. Din titlul jocului e posibil să vă dați seama ce trebuie să mănânce Liviu Dragnea pentru a putea scăpa de pușcărie. De data aceasta, inamicii din labirint sunt Laura Codruța Kovesi, Klaus Iohannis, cărora li se alătură Nicușor Dan și temutul George Soros. Superputerea din Cacman nu mai este OUG, ci prazul, prin care ai posibilitatea să îți amețești inamicii pentru o scurtă perioadă de timp.

Jocul Teleorpacman este disponibil aici, în timp ce Cacman poate fi jucat aici.

Citește și: