Jocul Flappy Dragnea te provoacă să-l ajuți pe liderul PSD să fure cât mai mult

Jocul Flappy Dragnea te provoacă să-l ajuți pe liderul PSD să fure cât mai mult

Dacă mai devreme scriam despre PSD Invaders, acum este timpul să scriem despre un alt joc ce a apărut ca urmare a situației din țară, Flappy Dragnea.

Dacă în PSD Invaders trebuia să lupți împotriva lui Liviu Dragnea, de această dată va trebui să îl ajuți să fure, în cadrul Flappy Dragnea. Dacă vă sună cunoscut, nu vi se pare: jocul este inspirat de ”clasicul” Flappy Bird, care ne-a distrat și enervat pe mulți, atunci când a devenit viral. L-am jucat pe acela până m-am plictisit, iar acum a venit timpul să o iau de la capăt, doar că având un scop mult mai ”nobil”.

Pentru a începe jocul, tot ceea ce trebuie să faci este să dai click pe ecran. Îndemnul din joc este destul de convingător: Apasă ca Dragnea să dea din aripi sau Apasă ca Dragnea să meargă la muncă. De aici încolo, lucrurile sunt exact așa cum îți amintești de la Flappy Bird: trebuie să dai click astfel încât pasărea Dragnea să treacă printre obstacole și să adune bani. Fiecare dintre obstacole îi aduce lui Dragnea 1000 de euro, iar scopul este să furi cât mai mult (dar sub 200.000 de euro, probabil).

Dacă sunteți gata să vă puneți pe treabă alături de Liviu Dragnea, tot ceea ce trebuie să faceți este să dați click aici pentru a începe jocul. Bonus: la final veți avea parte de acompaniamentul binecunoscutei Floricica Dansatoarea, care vă strigă Să vă fie rușine! Dacă nu știți despre cine e vorba, puteți face cunoștință cu ea mai jos.

Citește și: