Această companie nouă vrea să-ți cucerească urechile cu niște căști wireless speciale

Această companie nouă vrea să-ți cucerească urechile cu niște căști wireless speciale

Jaybird este cea mai nouă companie care își încearcă norocul în domeniul căștilor in-ear fără nici un fel de fire. Jaybird Run este prima lor tentativă.

În urmă cu aproape un deceniu, cei de la Jaybird au lansat unele dintre cele mai atrăgătoare căști wireless dedicate activităților sportive. Cu prețuri accesibile și o calitate decentă a sunetului, creațiile americanilor au devenit destul de populare în piață. Între timp, Jaybird a ajuns să fie o companie din portofoliul Logitech.

În 10 ani, portofoliul de produse al Jaybird s-a diversificat semnificativ, dar accentul se pune în continuare pe livrarea de experiențe audio în timpul sesiunilor de efort. În urmă cu aproximativ un an, vârful de gamă era intitulat Freedom și combina o autonomie peste medie cu o calitate impresionantă a sunetului. După ce respectivul model s-a bucurat de review-uri foarte pozitive, Jaybird a decis să-și încerce norocul cu un alt model de top.

Jaybird Run sunt primele căști complet fără fire a companiei americane. Un concurent serios pentru Apple AirPods, Bragi Dash sau Beoplay E8, Jaybird Run arată foarte bine. Combinația de negru cu accente arginti și albe va fi cu siguranță atrăgătoare pentru un public destul de larg. Sigla Jaybird tronează pe exterior, dar este evident că o aripioară discretă va facilita fixarea căștilor în ureche pentru a nu-ți da emoții în cadrul sesiunilor sporitive.

Autonomia este cel mai mare handicap al acestei categorii de produse relativ recente. Jaybird promite patru ore de autonomie pentru Run, în timp ce carcasa în care le pui la păstrare îți mai oferă două încărcări complete în deplasare. Astfel, cu mici pauze, ajungi până la 12 ore de audiție departe de casă. Datorită unui algoritm de încărcare rapidă, cinci minute în carcasă sunt suficiente pentru o oră de audiție. Căștile costă 180 de dolari și ar trebui să ajungă în magazine în următoarele săptămâni.

jaybird run wireless headphones