Bragi Headphone sunt cele mai accesibile căști fără fire

Bragi Headphone sunt cele mai accesibile căști fără fire

Cei de la Bragi au fost printre primii producători de căști cu adevărat wireless, iar Headphone este a doua generație de dispozitive in-ear care vă ajută să scăpați complet de fire. 

Dotate cu o serie de artificii pe marginea monitorizării activității de fitness, căștile Bragi Dash au rupt gura târgului la momentul lansării, chiar dacă aveau câteva minusuri pe partea de autonomie și stabilitate a conexiunii între cele două căști. După o scurtă pauză, aceeași echipă de dezvoltatori a luat toate părțile bune din Dash,  eliminat particularitățile negative și au lansat Headphone.

În teorie, Bragi Headphone ar fi trebuit să ajungă în magazine în luna noiembrie a anului trecut. După o scurtă întârziere însă, noile căști wireless sunt în sfârșit disponibile pentru achiziție. Acestea din urmă au un preț mai mic de jumătate din valoarea Bragi Dash, un design similar și același sistem de interacțiune.

Practic, veți investi doar 149 de dolari într-o pereche de căști wireless care arată foarte bine, vin la pachet cu o carcasă de încărcare atrăgătoare și sunt compatibile cu orice smartphone-uri sau tablete. Căștile Apple AirPods de la Apple sunt mai scumpe cu 10 dolari și, în mare parte, vă restricționează la interacțiunea cu dispozitive Apple. Un alt avantaj al căștilor Bragi este că că nu vă ies din ureche.

Chiar dacă nu vă monitorizează pulsul sau pașii, Bragi Headphone vă permite să interacționați foarte ușor cu apeluri și playlisturi. Din câteva atingeri pe una din căști, puteți schimba melodia, puteți ajusta volumul sau puteți activa transparența audio cu scopul de a auzi ce se întâmplă în împrejurimi. Conexiunea Bluetooth este foarte stabilă și nu există întreruperi de sincronizarea a sunetului între casca dreaptă și cea stângă. Autonomia este de aproximativ 6 ore după o încărcare completă. Rămâne acum să vă decideți dacă vreți o pereche de căști încărcate de funcții superfluu sau vă doriți niște căști cu adevărat wireless ce arată bine și au o autonomie decentă.

bragi headphone