26 iul. 2017 | 07:33

James Bond 25: următorul film din serie are o dată de lansare

Filme & seriale online
James Bond 25: următorul film din serie are o dată de lansare

Deși au existat speculații despre înlocuirea actorului din rolul principal, ne pregătim intens pentru James Bond 25. Data de lansare a noului film tocmai a fost confirmată.

Pe lângă Star Wars, James Bond reprezintă una dintre cele mai vechi francize din industria filmului. Diferența este că primul James Bond a ajuns în cinematografe cu mai bine de un deceniu înaintea episodului IV – A New Hope. Trecând însă peste numărul foarte mare de actori care au decis să se pună în pielea lui James Bond, acesta continuă să fie un brand foarte puternic. Din acest motiv, foarte mulți au fost curioși când vom avea parte de un nou film.

Răspunsul la întrebare a venit de la EON Productions și MGM, deținătorii dreptului de distribuție pentru James Bond de câteva decenii. Până la această oră, cel mai recent film a fost Spectre, lansat în 2015 cu Daniel Craig în rolul principal.

Acum, ne pregătim pentru James Bond 25. Cel de-al 25-lea film din serie va ajunge în cinematografe pe 8 noiembrie 2019. Deși mai avem de așteptat mai mult de doi ani până la lansare, e bine de știut că a fost inițiat procesul de producție. Ca referință, aproape de fiecare dată sunt respectate aceste date, chiar dacă sunt făcut publice cu mai bine de doi ani înainte.

Responsabili de scenariul pentru James Bond 25 sunt Neal Purvis și Robert Wade. Cei doi au mai fost implicați în trecut în redactarea poveștii pentru Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall și Spectre. Din păcate, nu a fost anunțat un titlu pentru viitorul film și nu avem nici o idee legată de povestea care va fi spusă la finele lui 2019.

Fanii lui Daniel Craig vor fi bucuroși să afle că actorul în vârstă de 49 de ani își va reitera rolul în viitoarea peliculă. Această informație vine după ce Craig a afirmat în trecut că nu mai este interesat de acest rol reprezentativ pentru întreaga sa carieră. În altă ordine de idei, după succesul înregistrat cu Skyfall, Adele se pare că va fi responsabilă de melodia principală pentru James Bond 25.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele