iPhone X este cel mai fragil telefon Apple de până acum

Sunt multe motive să-ți cumperi un iPhone X, dar se pare că rezistența la șocuri nu se numără printre ele, conform clipului de mai sus.

Au trecut doar câteva zile de la lansarea oficială a celui mai nou smartphone Apple. Se pare însă că au fost suficiente pentru care mai mulți amatori de vizualizări pe YouTube să-l transforme în cioburi. Cel mai probabil, aveau asigurare și acum așteaptă să le vină noul exemplar la schimb.

În orice caz, astfel de clipuri ne ajută se ne formăm o opinie avizată pe marginea rezistenței la șocuri a unui gadget cu un preț de pornire de 1000 de dolari. În plus, sunt menite să funcționeze ca un avertisment, dacă te gândeai să-ți cumperi noul aparat, dar să nu faci o investiție suplimentară într-o carcasă menită să-l protetejeze.

În teorie, atunci când produci un telefon, o tabletă, un laptop sau orice alt gadget, ar trebui să ai în vedere, printre altele, rezistența la șocuri. Apple se pare că nu a perceput acest detaliu ca fiind relevant în momentul în care a realizat iPhone X. În orice alte condiții, ar fi cel puțin ciudat faptul că iPhone X a ”câștigat” titlul de cel mai sensibil iPhone de până acum. E adevărat că este incredibil de frumos, dar acoperirea sa cu sticlă pe toate părțile nu putea să stea la baza unui dispozitiv de cursă lungă.

Important este să ai în vedere că iPhone X este un telefon foarte scump, atât de achiziționat, cât și de întreținut. Jason Siciliano, vicepreședintele SquareTrade a atras atenția asupra faptului că, deși oficialii Apple au afirmat că au folosit cea mai rezistentă sticlă din toate timpurile, respectivul detaliu s-ar putea să te protejeze doar la zgârieturi. La trânte nu face față, iar faptul că Apple te taxează cu 549 de dolari pentru înlocuirea ecranului, reprezintă un argument în plus pentru a investi într-o husă.

Alexandru Puiu
15:30 07.11.2017
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video