Aplicația care îți transformă telefonul într-un iPhone X

Aplicația care îți transformă telefonul într-un iPhone X

Dacă nu ai bani să-ți cumperi un iPhone X, dar ți-ar plăcea să ai parte de un feeling similar cu al smartphone-ului Apple, o aplicație te poate ajuta.

iPhone X e un telefon care arată foarte bine și suntem curioși să îl vedem în realitate, dar mai avem ceva de așteptat până ce se va lansa flagship-ul celor de la Apple. Asta nu înseamnă, însă, că nu poți beneficia de noutăți, sau cel puțin de una dintre ele.

Ecranul noului iPhone X se desfășoară pe aproape toată suprafața telefonului, astfel că Apple intră în rândul producătorilor care oferă astfel de display-uri, produse chiar de către rivalii eterni, Samsung. Ce este diferit la ecranele acestea este partea neagră din zona superioară, care adaugă ceva unicitate lui iPhone X.

Dacă ai un telefon cu Android și vrei să beneficiezi de acest element de design, atunci poți instala această aplicație. Nu face mare lucru în afară de cele promise, dar poate că te va face să te simți mai bine, în ideea că ai măcar o bucată de iPhone X pe telefonul tău.

Review-urile aplicației sunt, totuși, partea cea mai amuzantă din toată povestea. Aici, vei găsi relatări ale utilizatorilor care îți garantează că vei simți că ai un iPhone X real în mână. Ai șanse ca telefonul tău să își transforme complet ecranul și să devină un smartphone de top, sau ai posibilitatea să reușești în viață, inspirat de curajul dezvoltatorului care a creat o asemenea aplicație.

Sunt și utilizatori care se plâng că aplicația nu le-a eliminat jack-ul de căști de pe telefoane, în timp ce alții au dat ratinguri de doar patru stele pentru că nu au primit și mai multă memorie RAM la pachet cu noul design. Unii s-au vindecat de boli incurabile, în timp ce alții s-au căsătorit și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Depinde de noroc, probabil.