iPhone X 2018 este deja în lucru și ar putea veni în trei variante

iPhone X 2018 este deja în lucru și ar putea veni în trei variante

iPhone X a apărut în urmă cu destul de puțin timp pe piață, dar se pare că Apple deja lucrează la următoarele trei telefoane din această gamă.

Analistul Ming-Chi Kuo, de la KGI, este de părere că Apple va reuși să vândă peste 22 de milioane de telefoane iPhone X, pe măsură ce cererea pentru dispozitiv a trecut lejer peste cea a iPhone 8. Kuo a confirmat deja că Apple lucrează la telefonul de anul viitor, însă acesta este de părere că nu vom avea parte doar de un singur telefon, ci de trei modele.

Kuo a menționat că toate telefoanele de anul viitor vor avea panouri OLED, așa cum are iPhone X acum. Acesta a dat și câteva detalii despre dimensiunile ecranelor, astfel că putem să ne facem o idee ceva mai bună despre ce ne așteaptă.

iphone x 2018

Conform analistului, cele trei iPhone din 2018 vor semăna cu ediția aniversară de anul acesta, astfel că vor avea ecrane fără margini și cu ”breton”. De asemenea, toate telefoanele de anul viitor vor avea camera TrueDepth, de care beneficiază și telefonul actual.

Unul dintre telefoane va avea diagonala ecranului de 5,8 inci și o densitate a display-ului de 458 ppi. Al doilea iPhone va veni cu o rezoluție de 2.436 x 1.125 pixeli și îți va pune la dispoziție un ecran de 6,5 inci. Nu în ultimul rând, cel de-al treilea iPhone din 2018 va beneficia de un ecran de 6,1 inci.

Cei de la Mac Rumors îl contrazic pe Kuo, fiind de părere că telefonul de 5,8 inci va avea un ecran TFT-LCD, adresându-se celor care nu vor să-și vândă un rinichi pentru smartphone. Până la anul mai e ceva, însă, așa că cele trei telefoane ar putea fi, de fapt, două, sau chiar unul singur, în funcție de deciziile Apple.

Citește și: