15 sept. 2017 | 12:20

iPhone 8/ iPhone X e la precomandă în România: la ce preț îl găsești

ACTUALITATE
iPhone 8/ iPhone X e la precomandă în România: la ce preț îl găsești

Dacă vrei să-ți cumperi un iPhone 8/ iPhone X la un preț bun și dacă vrei să-l ai la timp, atunci Quickmobile te poate ajuta.

[related]

Cei de la Quickmobile fac mai tot timpul eforturi pentru a aduce telefoanele de top în România cât mai repede, iar iPhone 8 nu face excepție de la regulă. În cazul noilor telefoane de la Apple, prețurile de vânzare sunt cele oficiale impuse de către producător în Europa, au TVA inclus și vin la pachet și cu garanția standard, de doi ani.

iPhone 8 – prețurile pentru precomenzi

Cel mai ieftin iPhone 8 pe care îl poți cumpăra de la Quickmobile este modelul cu 64GB de spațiu de stocare, acesta fiind disponibil pentru 3.699 de lei. În paralel, cel mai scump model pe care îl poți cumpăra este cel cu 256GB de spațiu de stocare, acesta având un preț de 4.499 de lei.

[readmore]

De asemenea, sunt disponibile și iPhone 8 Plus, cel de 64GB având un preț de 4.199 de lei, în vreme ce telefonul cu 256GB de spațiu de stocare costă 4.999 de lei.

iPhone 8 și varianta Plus pot fi cumpărate în culorile silver, gold și space gray, iar comenzile vor fi onorate începând cu 22 septembrie.

Îți poți comanda un iPhone 8 de AICI.

iPhone X sosește la precomandă în curând

Cei de la Quickmobile au oferit detalii și despre iPhone X, care urmează să intre în oferta magazinului începând cu 27 octombrie, atunci când va fi disponibil și pe piața din SUA și pe piețe europene. Livrările pentru noul telefon vor fi făcute în prima jumătate a lunii noiembrie.

iPhone X de 64GB va costa 5.299 de lei, în vreme ce iPhone X de 256GB va avea un preț de 6.099 de lei.