Îți vei putea debloca noul iPhone 8 într-o milionime de secundă

Îți vei putea debloca noul iPhone 8 într-o milionime de secundă

iPhone 8 se anunță a fi un telefon de top, având în vedere că va face un salt destul de mare peste generația actuală, iar noutățile sunt din ce în ce mai interesante.

Ne așteptăm ca noul iPhone 8, alături de modelele 7S și 7S Plus, să fie dezvăluite în luna septembrie. După acest moment, numărul 8 ar putea avea o lansare devansată față de celelalte două modele, dar asta n-ar trebui să afecteze vânzările foarte tare.

O mulțime de informații apărute recent arătau că iPhone 8 ar urma să aibă un senzor 3D cu ajutorul căruia ai putea și să oprești sunetul notificărilor. Noi știri venite de la Korea Herald arată că telefonul va avea o funcție de recunoaștere facială care poate debloca telefonul într-o milionime de secundă.

”Noul scanner de recunoaștere facială cu senzori 3D poate detecta fața utilizatorului într-o milionime de secundă. De asemenea, senzorii 3D folosiți atât pe fața, cât și pe spatele telefonului vor permite smartphone-ului să lucreze mult mai bine cu aplicații de realitate augmentată”, arată raportul citat.

Dacă aceste informații sunt adevărate, atunci este mult mai ușor de înțeles aparenta lipsă a Touch ID. Apple ar putea renunța complet la senzorul de amprentă, oferind în schimb un scanner facial de calitate.

Guilherme Rambo, un dezvoltator de aplicații iOS, este de părere că senzorul 3D al telefonului ar putea pune notificările pe mut atunci când te uiți la display.

Rămâne de văzut care va fi sistemul de deblocare pentru noul iPhone 8. Dacă noul zvon se adeverește, atunci avem de-a face cu o tehnologie destul de importantă implementată de Apple, mai ales în comparație cu implementările de senzori de pe S8.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: