iPhone 8, filmat în secret pe linia de producție

iPhone 8, filmat în secret pe linia de producție

iPhone 8 se apropie de data de lansare, iar acum avem ocazia să vedem noi informații despre viitorul flagship Apple.

Avem deja o mulțime de informații cu privire la viitorul iPhone 8 și știm deja cam cum se va contura noul telefon. Mai sunt încă anumite detalii de pus la punct, însă lucrurile par să fi intrat în linie dreaptă, atât pe linia de producție, cât și în privința zvonurilor de care avem parte.

Cele mai noi adiții legate de toate informațiile pe care le avem cu privire la iPhone 8 sunt două videoclipuri, care par a fi filmate într-o fabrică unde se produc astfel de dispozitive. Clipurile au fost postate recent pe internet și este destul de curios modul în care acestea au fost filmate. Pe de-o parte, ne putem imagina că Apple are probleme în a ține secrete informațiile despre smartphone, iar pe de altă parte putem crede că astfel de apariții sunt planificate, într-o oarecare măsură, chiar de către companie.

Niciunul dintre videoclipuri nu are mai mult de 10 secunde și, la prima vedere, e greu să-ți dai seama de anumite detalii de pe linia de asamblare. Filmul de 10 secunde arată muncitori care lustruiesc panoul de pe spate al unui telefon. Dacă privim mai atent, observăm că smartphone-urile au un sistem de camere duale amplasate vertical, diferit față de iPhone 7S și 7S Plus.

Al doilea videoclip ne oferă și mai puține detalii, dar putem observa din nou aranjamentul vertical al camerelor. Alte elemente definitorii din videoclipuri o reprezintă lipsa unui logo Apple pe spatele telefonului, dar și lipsa unui senzor de amprentă pe partea din spate.

În cazul primei părți, putem să credem că nu e vorba de iPhone-uri, în timp ce al doilea element ne duce cu gândul la integrarea unui senzor de amprentă în ecran sau la renunțarea la acesta.

Citește și: