iPhone 8: Noile imagini concept ne arată ecranul fără margini

iPhone 8: Noile imagini concept ne arată ecranul fără margini

iPhone 8 urmează să se lanseze în doar câteva luni iar în ultima vreme apar din ce în ce mai multe ”leak-uri” pe Internet a unor date esențiale despre noul model Apple. Mai întâi am aflat că noul iPhone va beneficia de o cameră foto duală dispusă pe verticală iar acum ne dăm seama, cu ajutorul unor noi imagini concept, că viitorul flagship al gigantului din Cupertino va avea un ecran fără margini. 

Ca să țină pasul cu lansările rivalilor de la Samsung, Apple a renunțat la tactica de a produce câte un nou model de iPhone o dată la doi ani pentru ca acum să iasă pe piață cu noi telefoane într-un ritm anual. Pe lângă ecranul care acoperă toată fața terminalului se mai zvonește că senzorul de amprentă Touch ID va fi mai degrabă ascuns sub sticlă decât poziționat pe partea din spate, notează publicația Inverse.

iphone 8 imagine concept

Imaginea concept a fost realizată de artistul grafic Benjamin Geskin care a postat-o pe contul personal de Twitter. Ea este bazată pe mai multe leak-uri și zvonuri. Apple pregătește mai multe schimbări pentru noul său flagship printre care și renunțarea la ecranele LCD în favoarea celor OLED. De asemenea, pentru a putea fi situat sub sticlă, senzorul de amprente ar trebui să fie unul de tip optic. Adică el va salva o imagine detaliată cu amprenta utilizatorului pentru a putea fi comparată la fiecare deblocare.

iPhone 8 este un telefon extrem de așteptat iar zvonurile indică lansări în paralel a altor două terminale, iPhone 7S și iPhone 7S Plus. Terminalul ar putea avea un display edge-to-edge care ar măsura 5,7 inci iar lungimea telefonului va fi doar cu cinci milimetri mai mare decât a lui iPhone 7. Apple este așteptată să lanseze noile iPhone-uri la sfârșitul lunii septembrie. Chiar dacă zvonurile sunt foarte multe rămâne de văzut care dintre ele vor deveni realitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: