Noile iPhone 8 continuă să se rupă din cauza bateriilor umflate

Noile iPhone 8 continuă să se rupă din cauza bateriilor umflate

Problemele cu iPhone 8 par să continue, având în vedere că bateriile mai multor telefoane continuă să se umfle și să rupă dispozitivele.

Noile telefoane rupte aparțin unor posesori din Hong Kong, Canada și Grecia, astfel că situația pare să fie mai ciudată decât se credea inițial. Primele două iPhone 8 cu probleme au fost identificate în Japnoia și în Taiwan.

iphone 8 plus baterie umflata

E posibil ca toate telefoanele distruse să fi fost produse cu aceleași piese, din aceleași loturi, dar situația e extrem de puțin probabilă, având în vedere că două telefoane au ajuns destul de departe de Asia.

Noile cazuri au ca subiect telefoanele iPhone 8 Plus, primul dintre acestea având ecranul ridicat și ieșit din rama telefonului, iar posesorul susține că așa a scos telefonul din cutie. Cel de-al doilea telefon suferă de aceeași problemă, a ecranului ieșit din rama telefonului, însă dispozitivul se afla la încărcat, fiind conectat la încărcătorul original Apple.

iphone 8 plus baterie umflata

Cel de-al treilea caz, din Hong Kong, este similar cu celelalte două, bateria telefonului împingând ecranul în afara ramei.

Situația este destul de ciudată, având în vedere modul în care telefoanele se rup atunci când bateria se dilată. Cu toate acestea, există posibilitatea ca ruperea să fie un element de siguranță, care să prevină astfel explozia bateriilor, așa cum s-a întâmplat cu Note 7.

Cel mai probabil, și aceste trei telefoane au plecat sau vor pleca spre Apple în vederea unor inspecții ale bateriilor, iar în viitorul apropiat ne-am putea aștepta și la un punct de vedere din partea companiei vizavi de problemele pe care le întâmpină noile dispozitive.