iPhone 8 ar putea fi cel mai scump smartphone din 2017

iPhone 8 ar putea fi cel mai scump smartphone din 2017

Cei de la Apple nu au făcut o treabă foarte bună în a menține misterul din jurul iminentului iPhone 8. Până și prețurile au ajuns online.

Anul acesta, bătrânul iPhone aniversează 10 ani de la lansare. Cu această ocazie, cei de la Apple au fost forțați de circumstanțe să vină la înaintare cu un produs inovativ, diferit semnificativ față designul pe care l-am văzut în ultimii trei ani. Nu de alta, dar iPhone 6, iPhone 6S și iPhone 7 au împărtășit o mare parte din aspectul exterior.

Pornind de la această premisă și având în vedere că este foarte probabil ca zvonurile din ultimele săptămâni despre iPhone 8 să fie adevărate, telefonul va fi spectaculos. Acesta va avea o ramă aproape inexistentă pe toate cele patru margini. Va fi primul smartphone al companiei construit în jurul unui panou OLED și ar trebui să facă niște poze impresionante.

Din păcate, o listă impresionantă de specificații combinată cu un design fără rame vine la pachet cu un preț semnificativ. Asta înseamnă că iPhone 8 va fi cel mai scump smartphone Apple lansat până acum. Mai mult decât atât, ar putea fi cel mai scump telefon din 2017. În contextul în care Samsung a depășit deja pragul psihologic de 1000 de dolari cu al său Galaxy Note 8, vestea este îngrijorătoare pentru fanii Apple.

Ca referință, Galaxy Note 8 cu 64GB memorie internă costă 950 de dolari, în timp ce modelul de 256 GB care se comercializează doar în anumite teritorii sare până la 1100 de dolari. Variantele de preț pentru iPhone 8 au fost postate pe Twitter de către Benjamin Geskin. În trecut, Geskin a mai avut dreptate când vine vorba de zvonuri referitoare la produse Apple.

Conform spuselor lui Gesking, iPhone 8 va începe de la 1000 de dolari pentru 64GB. Versiunea de 256GB va fi cu 100 de dolari mai scumpă. Modelul de top cu 512GB de memorie internă va putea fi achiziționat cu 1200 de dolari. Până la această oră, nici un telefon nu a fost lansat cu 512GB de memorie internă.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: