Intel oferă detalii despre procesoarele cu arhitectură Ice Lake

Intel oferă detalii despre procesoarele cu arhitectură Ice Lake

Confirmările venite din partea Intel cu privire la arhitectura Ice Lake surprind, deoarece compania nu a dat încă toate detaliile despre Cannon Lake,

Primele procesoare pe 10nm din gama Cannon Lake au întârziat deja și ar trebui să ajungă pe piață spre finele lui 2017 sau cândva, în 2018. Gigantul a promis că atunci când procesoarele Cannon Like vor ajunge pe piață, acestea vor fi cu o generație peste cele produse de rivali, cum ar fi Samsung. Cele mai noi știri ne arată detalii despre următorul pas, care ne va aduce cipuri bazate pe procesul de fabricație de 10nm+.

Astfel, Intel a dat publicității informațiile de bază cu privire la arhitectura Ice Lake, confirmând existența viitoarelor procesoare pe 10nm+.

Descrierea celor de la Intel ne arată că procesoarele Ice Lake sunt succesoare ale generației a opta din familia Intel, acestea din urmă fiind programate să își facă debutul în săptămânile următoare. ”Aceste procesoare vor utiliza procesul de fabricație de top al industriei, de 10nm+”, adaugă compania.

Dezvăluirile sunt ușor surprinzătoare, având în vedere faptul că nu avem încă toate detaliile despre Cannon Lake.

Dacă nu sunteți familiarizați cu cifrele legate de procesoarele Intel, aceștia au trei procese pe 14nm: 14, 14+, 14++. Acestea vor fi urmate de trei procese pe 10nm: 10, 10+ și 10++.

La acest moment, nu mai sunt alte informații disponibile cu privire la viitoarea arhitectură. Ne putem aștepta, totuși, ca data de lansare a arhitecturii Ice Lake să fie undeva spre finele anului 2018, dacă nu la începutul anului 2019. Acest calendar poate fi dedus din faptul că arhitectura Cannon Lake este așteptată să debuteze cel târziu în 2018.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: