Instagram împrumută o funcție foarte importantă din Pinterest

Instagram împrumută o funcție foarte importantă din Pinterest

Prin intermediul celui mai recent update pentru Instagram, aplicația a devenit mult mai similară cu Pinterest decât ați crede.

La fel ca Twitter sau Facebook, Instagram te lasă de mult timp să salvezi postări care ți se par interesante. Respectiva funcție este intitulată bookmark. Problema este că, din momentul în care ai foarte multe astfel de semne de carte, începi să întâmpini dificultăți în a le identifica pe cele care sunt relevante într-un context sau altul. Din acest motiv, tocmai a fost introdusă în Instagram posibilitatea realizării de panouri.

Când vine vorba de rețele sociale, a devenit din ce în ce mai dificil să introduci o funcție nouă originală. Din acest motiv, foarte mulți s-au grăbit să afirme că cea mai recentă actualizare adusă Instagram se inspiră din Pinterest. În definitiv, în Pinterest am avut prima oară posibilitatea salvării de link-uri și imagini în diverse panouri cu nume sugestive ce funcționează ca directoare. Acum, același lucru este posibil în Instagram.

Postările care vă încântă, indiferent dacă sunt personale sau vin de la prieteni acum pot fi salvate cu ușurință în colecții, precum cele din captura de ecran de mai jos. Cum era de așteptat, numărul de colecții pe care îl puteți crea este inifinit și același lucru este valabil și pentru numărul postărilor ce pot fi salvate în ele.

Pentru a profita de noua funcție, este suficient să ții apăsat pe butonul de bookmark de sub orice imagine de pe Instagram. Imediat vei avea posibilitatea să salvezi acea postare într-o nouă colecție sau într-una existentă. Mai mult decât atât, salvările anterioare pot fi sortate în colecții după introducerea acestei funcții. Trebuie doar să apeși pe + în dreapta sus pentru a crea o colecție și a-i asocia un nume, după care îi poți atașa postări salvate în trecut.

Nici o colecție de postări anterioare salvate nu poate fi văzută de altcineva decât de către creator. Noua versiune de instagram cu suport pentru colecții este disponibilă în Apple AppStore și Google Play.

instagram-save-posts-collections

Citește și:
Etichete: