Poți încerca gratuit Heroes of the Storm în acest weekend

, 10 Ian, 15:18

Cei de la Blizzard au dat lovitura cu Overwatch, dar speră ca în acest început de an să atragă jucători noi și în curtea Heroes of the Storm.

După câteva decenii în care Blizzard a fost asociată doar cu Warcraft, Starcraft și Diablo, compania americană a făcut o treabă foarte bună în a se adapta la preferințele publicului. A lansat mai multe jocuri în format free-to-play și a inițiat o nouă franciză cu Overwatch care s-a dovedit a fi foarte profitabilă. Pe lângă Hearthstone și Overwatch, Blizzard a mai făcut investiții importante în Heroes of the Storm.

O alternativă pentru DotA a celor de la Steam și League of Legends al celor de la Riot, Heroes of the Storm nu întruchipează cea mai originală rețetă de gaming. Pe de altă parte, vobim de un MOBA cu caracterele voastre preferate din World of Warcraft, Starcraft și Diablo. Problema este că, pentru a debloca noi eroi în Heroes of the Storm trebuie să faceți mici investiții cu bani reali. În contextul în care nici măcar nu știți sigur pe ce dați banii, este clar că prea puțini au făcut acel gest.

Vestea bună este că, dacă ați avut o reticență teribilă față de Heroes of the Storm din cauza aspectului financiar al ecuației, în acest weekend puteți lăsa emoțiile deoparte. Pentru prima oară, timp de câteva zile, fără nici un cost suplimentar, vă veți putea domina inamicii cu orice erou din joc. După zilele de test, veți putea să luați o decizie informată legată de eroul sau eroii pe care îi veți cumpăra.

,,Pentru a începe 2017 cum se cuvine, a celebra tot ce s-a întâmplat în anul trecut, precum și ceea ce avem pregătit pentru anul ce urmează, vă invităm pe toți să vă bucurați de trei zile de acces nestingherit la întreaga colecție de eroi între 13 și 16 ianuarie.” Cei de la Blizzard sunt foarte încrezători în privința succesului acestei tactici de marketing.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

Nu trebuie neaparat sa bagi bani, poti sa iei eroi doar cu puncte, castigate prin misiuni, plus ai 4-5 eroi free/saptamana, (care se schimba la fiecare saptamana). Doar skinuri-le si mount-urile costa bani (care nu conteaza la gameplay).

Dezinformati! Bani multisori se pot face cu level up la eroii free. La level 5, care se face extrem de usor, aveti 500 gold (pentru fiecare erou level 5). La level 9, inca 750. Week brawl mai aduce 1000 gold pe saptamana. Si, asta pe langa goldul castigat din meciurile pe care le jucati. In functie de numarul de ore zilnice petrecute jucand, se pot debloca intre 1 si 3 eroi saptamanal (nu dintre cei de 10000 gold), fara a plati nimic. Eu am ramas cu 2 eroi de deblocat, fiecare de 10000 gold, reusesc sa cumpar cate unul pe luna, si imi mai raman bani. Ar fi cam 3 eroi la 2 luni, ceea ce inseamna ca imi permit si cumpararea de master skins. E drept ca joc cam de 2 ani, in medie 2 ore pe zi, dar nu am cumparat nimic din joc cu bani reali. Jocul e, prin urmare, chiar FREE, nicidecum freemium, cum spuneti voi.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail