Avantajele Canon Cashback pentru antreprenori (P)

Avantajele Canon Cashback pentru antreprenori (P)

Dacă ai de gând să intri în lumea antreprenoriatului și să pui bazele unui start-up de succes, ai nevoie de toate pârghiile pe care te poți baza pentru reușită.

SOHO-masterA fi antreprenor sau afacerist este visul multora dintre cei care lucrează ”la program” și care așteaptă ideea măreață pe care să o pună în aplicare. Poate să dureze câteva minute, câțiva ani și poate fi o sclipire de moment, dar vine momentul în care știi că trebuie să profiți de ea. Cu toate acestea, ce e mai greu nu a trecut; într-adevăr, ideea sclipitoare poate fi cel mai greu pas din intrarea în lumea antreprenoriatului, dar asta nu înseamnă că ce urmează este neapărat ușor. Ai de făcut o mulțime de eforturi dacă vrei ca afacerea ta să fie una de succes și să nu o ții doar pe linia de plutire.

O alternativă pentru munca de zi cu zi, la birou, este să devii freelancer sau liber profesionist. În acest caz, e ceva mai ușor să faci schimbarea, însă trebuie să-ți asumi câteva riscuri și să te documentezi cu privire la modul în care va fi nevoie să lucrezi, în condițiile legii. A fi liber profesionist îți oferă o mulțime de avantaje, între care cel mai important este acela că poți să lucrezi când și de unde vrei. Poți să alegi proiectele și colaborările la care vrei să iei parte, astfel încât poți face doar ceea ce-ți place.

În ambele cazuri sunt ceva bătăi de cap de care vei avea parte, indiferent că vrei sau nu. Totuși, există unele servicii care te pot scăpa de anumite probleme, astfel încât să te poți concentra pe creșterea afacerii pe care ai pornit-o. Cu cât ai mai multe ajutoare de acest fel, cu atât devine mai ușor să îți canalizezi energiile către succes.

Tocmai de aceea, Canon vine în ajutorul celor dornici să ia drumul start-up-ului sau calea freelancing-ului. Astfel, dacă ești interesat să aduci în birou un produs Canon destinat companiilor mici și foarte mici, ai parte de avantaje importante: o garanție extinsă și un program cashback.

Programul Canon Cashback plus 3 ani garanție cuprinde o serie de produse aflate în promoție, pe care le puteți găsi AICI. Între acestea veți găsi imprimante din gamele MAXIFY și i-SENSYS, produse indispensabile în orice companie. Cumpărând o imprimantă din această promoție, vei beneficia de o garanție extinsă, cu o durată de trei ani, dar și de un bonus cashback, care îți va aduce înapoi în cont o parte din suma plătită pentru produs.

Cum beneficiezi de oferta Canon Cashback plus 3 ani garanție

Dacă vrei să beneficiezi de oferta Canon Cashback plus trei ani garanție, trebuie să parcurgi câțiva pași destul de simpli:

  1. Începe prin a cumpăra o imprimantă din gamele MAXIFY sau i-SENSYS, lista completă a acestora putând fi consultată aici.
  2. După achiziție, va trebui să te înregistrezi pe site, respectiv să completezi toate câmpurile solicitate și să atașezi o copie a facturii sau a bonului fiscal.
  3. Așteaptă mailul de confirmare care îți indică validitatea cererii tale.
  4. Verifică-ți contul bancar și bucură-te de bonusul cashback, dar și de garanția extinsă!

Campania celor de la Canon se desfășoară până la data de 30 iunie 2017, așa că spor la cumpărături, dar mai ales spor în afaceri!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Etichete: