Prima imagine cu Galaxy S8 te ajută să visezi la un telefon de top

Prima imagine cu Galaxy S8 te ajută să visezi la un telefon de top
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
01:25 27.01.2017

Galaxy S8 continuă să fie cap de afiș în următoarele luni, până când sud coreenii vor organiza o conferință oficială de lansare pentru a desființa sau confirma zvonurile.

Am vorbit foarte mult în ultimele săptămâni și luni despre Galaxy S8. Următorul vârf de gamă al Samsung trebuie să spulbere audiența și să ne lase cu gura căscată. La doar câteva luni după ce sud coreenii au fost nevoiți să retragă cel mai recent Galaxy Note din magazine, S8 are toate motivele să ne lase cu gura căscată și s-ar putea să reușească.

@evleaks a postat în urmă cu câteva ore prima imagine cu Galaxy S8 ce are toate șansele să fie autentică și să trezească apetitul amatorilor de Samsung. În această imagine simplă, vedem dovezi clare că sunt adevărate multe dintre speculațiile analiștilor și jurnaliștirlor vizavi de viitorul terminal. În imaginea de mai sus nu este un concept sau prototip, conform lui Evan Blass, acesta va fi produsul ce va ajunge în magazine. Cu un spate un pic curbat pe margini și un display tip infinity care acoperă fiecare colțișor din ramă, gadgetul este adaptat la pretențiile vânătorilor de design unic. Parte inferioară ne aduce aminte de ultimele iPhone-uri, dar în loc de un port Lightning, va găzdui un USB C și o mufă de căști.

Același expert în zvonuri a confirmat că ar trebui să nu treacă luna martie până vom putea pune mâna pe el. Din câte se pare, pe 29 martie va avea loc marea conferință construită în jurul unui gadget cu diagonala de 5,8 sau 6,2 inci cu o rezoluție QHD Super AMOLED. În contrast cu standardul de 16:9 pe din filme, acesta va opta pentru o variantă mai ciudată – 18,5 : 9. Va veni preinstalat cu Android Nougat și va rămâne la laitutinea voastră să abuzați de camera de 12 megapixeli principală sau cea de 8 megapixeli pentru selfie-uri cu F1.7.

La capitolul ași în mânecă, Samsung va lansa Galaxy S9 cu un asistent vocal foarte bine pus la punct și mult mai deștept decât Siri sau Google Assistant.

galaxy_s8-930x775

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI