Samsung Galaxy Note 8 va fi mai bun, mai sigur și foarte inovator

Samsung Galaxy Note 8 va fi mai bun, mai sigur și foarte inovator

Samsung Galaxy Note 8 va deveni o realitate, având în vedere ceea ce a dezvăluit recent D.J. Koh, directorul diviziei de telefonie mobilă a companiei.

Au existat multe discuții cu privire la continuarea brandului Note, după ce ultimul model din serie a avut un eșec răsunător. Numele aproape perfect pentru seria de telefoane mobile de dimensiuni mari, de la Samsung, u va avea nevoie de un înlocuitor. Ar fi chiar dificilă găsirea unui nume mai bun decât ”Note”.

Tocmai de aceea, brandul nu va muri, iar Samsung Galaxy Note 8 va continua seria telefoanelor de top de la Samsung. Mr. Koh și-a asumat crearea unui dispozitiv care să depășească așteptările clienților, afirmând că va ”aduce un Note 8 mai bun, mai sigur și foarte inovator”, conform phonearena.com. Nu trebuie să ne mire foarte mult afirmațiile, sau să le considerăm exagerate, având în vedere că actualul director al diviziei mobile a fost parte din echipa care a venit cu ideea stylus-ului S Pen.

Nostalgia față de brandul Note este o realitate, având în vedere că există încă oameni ce nu vor să renunțe la modelul 7, cu toate că au fost impuse o mulțime de restricții telefonului, tocmai pentru a-l face cât mai inutil. Se pare că oamenii sunt atât de mulțumiți de telefon, încât nici faptul că acesta a ajuns să fie doar pe jumătate funcțional nu contează. Sau poate că aceștia sunt doar încăpățânați.

Pe de altă parte, Samsung a dat publicității informații cu privire la ce a cauzat exploziile de la Note 7. Conform investigațiilor amănunțite, bateriile au fost problema. Ce este ciudat este că după ce un lot de telefoane a avut o anumită problemă cu bateria, lotul ce urma să le înlocuiască a venit cu o altă problemă ce a pecetluit soarta device-ului.

Există și deținători de Note 4 și Note 5 care sunt foarte fermi în ceea ce privește dorința de a vedea pe piață un Note 8, iar aceștia pot răsufla ușurați, deoarece dorințele lor se vor împlini, în cele din urmă.

Citește și: