29 aug. 2017 | 13:49

IFA 2017: Panasonic a anunțat categoriile de produse prezentate în Berlin

ACTUALITATE
IFA 2017: Panasonic a anunțat categoriile de produse prezentate în Berlin

Pentru IFA 2017, Panasonic a pregătit o gamă completa de electronice și electrocasnice. După ce primăvara a fost marcată de divizia foto-video, toamna va fi populată cu tot felul de dispozitive pentru casă, îngrijire personală sau entertainment.

Panasonic susține că la IFA 2017 deschide calea către un stil de viață mult mai confortabil și mai conectat. Altfel spus, dispozitivele conectate la internet nu mai sunt o surpriză și ar putea să ne ușureze viața în anumite sensuri. Astfel, zona Smart Life de la IFA 2017 va prezenta o gamă de produse și soluții care pot contribui la o viață mai bună. Sau mai ușoară.

Totodată, Panasonic va prezenta modele conceptuale ale unor echipamente futuriste în patru scenarii de viață tipice. În scenariul dedicat bucătăriei, vor exista mai multe aparate electrocasnice conectate. În scenariul educațional, vizitatorii vor putea vedea un robot care va promova studiul copiilor în cooperare cu instituții educaționale. În scenariul dedicat servirii mesei, va fi un frigider mobil care încorporează tehnologii precum controlul vocal sau deplasarea autonomă, pentru livrarea preparatelor culinare și a băuturilor cât mai ușor.

În scenariul dedicat spălării rufelor, un aparat ecologic de întreținere a rufelor va analiza și identifica materialul folosit, acesta fiind apoi comparat cu materialul folosit de către mai mulți producatori. După aceea, rufele vor fi spălate, uscate și împăturite optim, corespunzător și automat, pentru a obține rezultatele perfecte.

Vor fi demonstrate și soluții pentru orașe inteligente sau energie inteligentă și mobilitate, cum sunt pompa termică Aquaria și un sistem de încălzire cu pile de combustie. Iar în zona Mobilitate inteligentă, va fi prezentat SUV-ul Tesla Model X și Gogoro, scooter de la Coup eScooter, ambele alimentate cu acumulatoare cu litiu Panasonic.

Și nu lipsește brandul Technics marcată de o lansare importantă: un nou produs care reinterpretează un model clasic cu un sunet care, conform companiei, îi va satisface și pe cei mai exigenți audiofili.

Dacă tot am zis de muzică, nu lipsește zona de entertainment pe TV. Zona dedicată televizoarelor va expune cea mai mare gamă de televizoare OLED Panasonic de până acum, cu modelul de 77 de inci EZ1000.

Lista noutăților Panasonic pe care le vom urmări la IFA 2017 cuprinde echipamente foto-video, electrocasnice mari și mici, dar și echipamente de îngrijire personală, igienă orală și înfrumusețare.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele