Huawei P10 Lite pare să includă specificații de top

Huawei P10 Lite pare să includă specificații de top

Versiunea Lite a unui smartphone vine, de obicei, cu specificații modeste, dar iminentul Huawei P10 Lite pare să joace în altă ligă.

Cum s-a întâmplat de altfel și anul trecut când s-a lansat Huawei P9 Lite și a fost un succes de proporții, versiunea mai accesibilă a vârfului de gamă Huawei pentru 2017 se pare că va fi la fel de atrăgătoare. Conform zvonurilor, Huawei va veni cu o serie de dispozitive noi la Mobile World Congress 2017 desfășurat la Barcelona. În acel context, vom afla cum încearcă să ne impresioneze chinezii cu noul lor smartphone de top Huawei P10. Tot atunci, prin intermediul Huawei P10 Lite vom putea cuantifica eforturile companiei de a face valuri pe segmentul de utilizatori mainstream.

Până când cele două aparate nu vor fi dezvăluite într-un mod oficial, nu putem decât să sperăm că specificațiile ajunse online sunt cele adevărate. Dacă aceste informații vor fi confirmate, detaliile publicate pe Geekbench par să transforme Huawei P10 Lite într-un smartphone foarte atrăgător. Cu numele de cod WAS-LX1A, acesta va fi construit în jurul procesorului proprietar dezvoltat de Huawei cu numele Kirin 655. Cantitatea de memorie RAM specficată va fi de 4GB.

În trecut, nu mai mai văzut telefoane mainstream cu 4GB RAM, iar dacă valorile de mai sus se confirmă la finele acestei luni, s-ar putea crea un precedent interesant pentru utilizatori fără bugete foarte generoase. Ceilalți producători de smartphone-uri s-ar putea să facă eforturi similare pentru a crește nivelul de performanță al gadgeturilor mid-range. Sistemul de operare preinstalat va fi Android 7.0 Nougat.

Vizavi de Huawei P10, momentan nu se cunosc foarte multe particularități. Se pare însă că va fi suficient de impresionant încât va intra în revistă ca fiind cel mai scump telefon produs vreodată de Huawei. Cel mai probabil va rezultatul continuării parteneriatului cu Leica. MWC 2017 va începe pe 26 februarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: