Huawei: Mate 10 nu este un telefon, ci mai mult de atât [VIDEO]

Huawei: Mate 10 nu este un telefon, ci mai mult de atât [VIDEO]

Huawei Mate 10 se apropie de lansare, iar compania publică un nou videoclip de promovare a smartphone-ului, despre care aflăm că nu este un telefon.

Mai sunt ceva mai mult de două săptămâni până la dezvăluirea lui Huawei Mate 10, iar într-un nou videoclip, compania spune că nu ai de-a face cu un smartphone, ci cu o ”mașinărie inteligentă”, care vede, gândește și învață ”la fel ca noi, pentru noi”.

Videoclipul arată câteva cadre cu telefonul și putem observa sistemul de camere foto duale, dar și cadrul metalic. Conform zvonurilor, seria Mate 10 ar urma să aibă telefonul în variantă de bază, dar și variantele Pro și Lite.

Așa cum știm deja, Mate 10 va avea un procesor cu inteligență artificială, modelul Kirin 970. Procesorul este creat de către Huawei și este primul procesor de telefon din lume care are o unitate de procesare neurală. Procesorul pare a fi unul revoluționar, dar rămâne de văzut cât de importante vor fi noile funcții aduse de acesta.

Datorită proprietăților de inteligență artificială, Kirin 970 poate oferi de 25 de ori mai multă putere ca un procesor obișnuit și poate fi de 50 de ori mai eficient decât un procesor clasic. Cei de la Huawei spun că, datorită inteligenței artificiale, telefoanele dotate cu un astfel de procesor vor reuși, pentru prima dată, să-și înțeleagă utilizatorii cu adevărat. Unitatea de procesare neurală poate distinge până la 2005 imagini pe minut, în vreme ce un procesor fără o astfel de unitate ar putea distinge doar 97 de imagini pe minut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: