Huawei Mate 10 Pro va ”fura” cea mai importantă caracteristică de la Note 8

Huawei Mate 10 Pro va ”fura” cea mai importantă caracteristică de la Note 8

Huawei Mate 10 Pro s-ar putea să reușească acest lucru, chiar dacă este din ce în ce mai greu să ieși în evidență în piața smartphone-urilor scumpe.

Huawei Mate 10 Pro va fi ultimul terminal de top important lansat în acest an. Gadgetul chinezilor va fi încărcat de tehnologie avansată și o serie de particularități atrăgătoare de design. În același timp, dispozitivul va putea fi achiziționat în trei variante diferite pentru a surprinde un public numeros. În doar câteva săptămâni, vei putea pune mâna pe Huawei Mate 10 Lite, Huawei Mate 10 și Huawei Mate 10 Pro.

Ca orice alt telefon high end, Mate 10 a fost subiectul multor zvonuri în ultimele luni și multe dintre ele se vor reflecta în realitate. Nu de alta, dar majoritatea giganților din tech au devenit din ce în ce mai ineficienți la a ține secrete.

Cea mai recentă informație despre Huawei Mate 10 a fost publicată de curând pe Twitter de către @evleaks. Evan Blass a avut de foarte multe ori dreptate în trecut când vine vorba de dezvăluirea unor detalii despre terminale nelansate și este puțin probabil să se înșele de această dată.

Conform imaginii postate pe Twitter, Huawei Mate 10 Pro va veni la pachet cu un stylus inteligent. Prezența respectivului smartpen ar trebui să deschidă porțile către o varietate semnificativă de moduri noi prin care să interacționezi cu telefon.

huawei-mate-10-pro-smartpen

Din păcate, nu știm momentan cu siguranță dacă va fi vorba de un stylus care va funcționa pe ecranul telefonului sau de un pix inteligent care va sincroniza cu un smartphone tot ceea ce desenezi pe o foaie reală. În trecut, cei de la Moleskin au creat un carnet de notițe ce se putea sincroniza cu un telefon sau o tabletă în funcție de ceea ce desenai pe el. Nu este exclus ca noua funcție introdusă pe Huawei Mate 10 Pro să fie elaborată împreună cu inginerii companiei italiene.

Huawei Mate 10 se va lansa oficial pe 16 octombrie, peste doar câteva zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: