Noi detalii despre Huawei Mate 10, confirmate oficial

Noi detalii despre Huawei Mate 10, confirmate oficial

După lansarea oficială a Google Pixel 2 și Pixel 2 XL, Huawei Mate 10 se pare că este ultimul smartphone de top al anului așteptat cu sufletul la gură.

În timp ce zvonuri despre iPhone 8 și Google Pixel 2 au făcut înconjurul internetului, oficiaii Huawei au dezvăluit detalii despre Huawei Mate 10 într-un ritm constant. În fiecare săptămână, o nouă postare pe Twitter a funcționat ca un teaser pentru un telefon ce se anunță a fi foarte interesant.

Cel mai nou teaser poate fi văzut în clipul de mai jos. Acesta este o referință la autonomia versiunii standard a aparatului. După cum știm de ceva timp, Huawei Mate 10 va fi disponibil în trei variante, Lite, Standard și Pro. Această secvență video postată de curând pe Twitter face referire la modelul standard, intitulat simplu Mate 10.

Pentru a ieși în fața concurenței, Huawei Mate 10 se pare că va ascunde la interior un acumulator de 4.000 mAh. Această capacitate este semnificativ mai mare decât valorile acumulatorilor din iPhone 8 Plus, Galaxy Note 8 sau Google Pixel 2 XL.

Trecând însă peste cifre, important este că sunt șanse foarte mari ca viitorul gadget să aibă capacitatea să te țină departe de priză pe parcursul unei zile. Indiferent cât de frumoase sunt telefoanele de ultimă generație, bateria celor mai multe dintre ele nu rezistă după ora 15.00 în condiții de utilizare intensă.

Noul Huawei Mate 10 va fi dezvăluit oficial pe 16 octombrie, în doar câteva zile. Aparent, acesta va venit la pachet cu un mecanism interesant de inteligență artificială menit să-ți facă viața mai ușoară. În altă ordine de idei, va fi interesant de văzut cum se compară performanța SoC-ului proprietar Kirin 970 cu Snapdragon 835 și Apple A11 Bionic.

Între timp, au mai apărut niște imagini pe Weibo ce par să ne arate telefonul în lumea reală, în contrast cu randările din ultimele săptămâni.