HTC lasează Desire 650, un telefon decent din gama mid-range

Cei de la HTC ne anunță că vor lansa un nou smartphone din gama Desire, HTC Desire 650, care pare să ofere performanțe destul de bune, având în vedere că vorbim despre un telefon din gama mid-range.

Compania vine design nou, inovator, pentru colecția pe care o deține în prezent, având o carcasă 50/50 netedă și cu striații. Aspectul, din câte putem observa și pe baza imaginilor atașate, este unul clasic, finuț, cu margini curbate. Implementarea striațiilor vine ca un ajutor pentru utilizatorii mai neîndemânatici, oferindu-ți siguranță în manevrarea telefonului.

Aceștia se laudă cu implementarea unui ecran de 5 inch, acoperit cu sticlă Corning Gorilla, și cu rezoluție HD, care ar trebui să ofere o calitate bună a imaginii. De asemenea, Desire 650 vine cu o nouă funcție, numită Night Mode, care este specifică unor condiții de iluminare scăzută și care promite să îți ofere posibilitatea de a vizualiza conținutul de pe ecran cu ușurință în timpul nopții.

În ceea ce privește calitatea experienței fotografice, smartphone-ul celor de la HTC vine cu o cameră principală de 13 megapixeli, cu senzor de retroiluminare (BSI). Camera foto frontală este de 5 megapixeli și dispune de funcții utile pentru cei pasionați de selfie-uri. Aici putem include modul de înfrumusețare, declanșatorul controlat automat și prin comandă vocală, care se poate dovedi foarte eficient în cazul în care nu vrei să te obosești să setezi un timer.

În ceea ce privește sunetul, smartphone-ul vine cu o experență audio hi-res.

Performanța telefonului este bunicică, grație procesorului de la Qualcomm,  Snapdragon 400, cu opt nuclee, și a unei memorii RAM de 2GB. Spațiul de stocare este de 16 GB și poate fi suplimentat printr-un card microSD de până la 1 TB.

În final, putem spune că HTC Desire 650 pare a fi, pe baza specificațiilor, un telefon mid-range, care se va dovedi bun, dar nu excepțional, atât în privința performanțelor, cât și în ceea ce privește calitatea imaginilor pe care le poate realiza. Funcțiile efective ale telefonului nu sunt neaparat impresionante, dar sunt utile pentru un utilizator obișnuit, care nu e pasionat de gaming sau care nu își propune să se folosească de mai multe aplicații în același timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: