Noile PC-uri de gaming HP Omen vin echipate cu AMD Ryzen

Noile PC-uri de gaming HP Omen vin echipate cu AMD Ryzen

HP și-a reîndreptat atenția către gaming anul trecut atunci când a lansat gama de PC-uri de gaming HP Omen, iar acestea vor primi în curând primele upgrade-uri. Din noul lineup al diviziei de gaming Hewlett-Packard vor face parte un desktop PC pregătit pentru Realitate Virtuală și două laptopuri de 15 inci și de 17 inci.

Noul desktop HP Omen este gândit ca o opțiune scalabilă pentru gamerii care nu vor sau nu au chef să-și construiască propriul PC pentru jocuri. Prețul lui va porni de la 700 de euro și va include un GeForce GTX 1050, în varianta lui cea mai ieftină. Cei care vor opta pentru noul desktop Omen vor avea de ales între echiparea Intel Core i și AMD Ryzen. În configurație de top, PC-ul va ajunge până la prețul de 2700 de euro și va include o echipare duală de GTX 1080 sau Radeon RX 580, în funcție de preferințe.

O altă schimbare față de vechea gamă este adusă la designul carcasei și la practicalitatea acesteia. Hard drive-urile vor putea fi scoase cu ușurință, sloturile lor fiind detașabile fără să fie nevoie să deschizi carcasa. De asemenea, vei putea monta două plăci video, spre deosebire de vechile modele de desktop-uri Omen. Pe lângă PC-uri, HP lansează și două laptopuri de gaming, de 15 inci și de 17 inci, despre care producătorul american spune că s-a inspirat de la avioanele de vânătore în ceea ce privește designul, notează The Verge.

hp omen hard drives

Notebook-ul de 15 inci va veni ori cu Radeon RX 550, ori cu GeForce GTX 1060, iar cel de 17 inci se va putea lăuda cu modelele următoare din gamele de plăci video, Radeon RX 580 respectiv GeForce GTX 1070. Ambele laptopuri vor veni echipate cu procesoare Kaby Lake și mai multe variante de display care vor varia între Full HD 1080p și 4K. Ambele notebook-uri Omen vor ieși pe piață la finalul lunii iunie și vor avea prețuri de pornire cuprinse între 800 de euro pentru modelul de 15 inci și 970 de euro pentru modelul de 17 inci. Prețul este unul mai accesibil decât la alte laptopuri dedicate jocurilor video.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI