Cel mai nou Hitman este gratuit pe PlayStation 4, Xbox One și PC

Cel mai nou Hitman este gratuit pe PlayStation 4, Xbox One și PC

După ce au avut câteva luni tumultoase, cei de la IO Interactive au venit la înaintare cu o veste bună pentru fanii Hitman.

Hitman este una dintre cele mai populare francize de FPS-uri de pe mapamond. Din păcate, din cauza faptului că la un moment dat a trecut printr-o perioadă financiară mai dificială, publisherul Square Enix a încercat să scape de dezvoltator. Inițial, s-a pus problema comercializării IO Interactive către un terț. În urmă cu mai puțin de o săptămână însă, directorii studioului de dezvoltare au reușit să-și câștige independența achiziționându-l de la Square Enix pentru o sumă necunoscută.

Lăsând însă la o parte jocurile de culise, cel mai important titlu din portofoliul IO Interactive este Hitman, iar dezvoltatorul nu vrea să ne lase să uităm acest lucru. Din acest motiv, tocmai a decis să ofere în format gratuit două dintre episoadele ce au format cel mai recent joc din serie. Dacă vă mai aduceți aminte, ultimul Hitman a fost lansat anul trecut în format episodic și, la fiecare câteva luni, ajungea pe piață o nouă misiune. Primele două din acel set pot fi experimentate gratuit de utilizatorii de PlayStation 4, Xbox One și PC.

Această gratuitate reprezină însă doar jumătate din vestea bună dedicată gamerilor amatori de Hitman. Tot astăzi, compania din spatele titlului a decis să ofere primul sezon de misiuni la un preț redus substanțial pentru toate platformele menționate mai sus. Între timp, studioul lucrează intens la Hitman Sezonul 2, ce ar trebui lansat în următorul an. CEO-ul Hakan Abrak a clasificat reducerea de preț și gratuitatea primelor două misiuni din Hitman ca fiind ,,primul nostru salut ca studio independent”.

Primele două misiuni pe care le poți juca gratuit din Hitman fac parte din aventura intitulată ICA Facility și reprezintă un prolog pentru celelalte cinci misiuni disponibile în Hitman. Jocul complet poate fi achiziționat în această perioadă cu reduceri de până la 60% pe Xbox Marketplace, PlayStation Store și Steam.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: