GTA Online te transformă într-un traficant de arme în cel mai nou update

GTA Online te transformă într-un traficant de arme în cel mai nou update

GTA Online aduce constant update-uri pentru jucători, iar cel mai nou dintre acestea îți va permite să te lupți cu alte găști.

În ultima vreme au apărut destul de multe update-uri mici pentru joc, prin care au fost aduse diverse mașini sau moduri de joc, însă Rockstar pregătește și ceva mai mare pentru fanii seriei. Astfel, următorul update al jocului ar trebui să fie cel denumit Gunrunning, cu ajutorul căruia vei avea posibilitatea de a duce războaie teritoriale cu alte găști.

Conform informațiilor apărute deja pe internet, atât președinții de cluburi de motociclete și alți CEO vor putea participa în update când acesta apare. Experiența în traficul de arme va începe într-un buncăr, care ar putea fi un centru de operațiuni pentru misiunile tale.

gta online update gunrunning

Noul update GTA Online îți oferă acces și la un centru mobil de operațiuni, care poate fi folosit și ca vehicul, dar și ca locuință, pe lângă funcția de centru de comandă. Vei putea să-ți personalizezi armele dar și vehiculele. În plus, vei putea să recrutezi oameni de știință care să cerceteze și să-ți deblocheze alte upgrade-uri pentru echipamente, scrie mic.com.

Din păcate, nu există încă o dată oficială de lansare pentru noul update, dar n-ar trebui să mai dureze foarte mult până ce acesta să fie disponibil. Acesta este cel mai nou dintr-o serie consistentă de update-uri majore pentru GTA Online și este și mai impresionant faptul că jocul are aproape patru ani de la lansare, însă primește constant conținut nou.

gta online update gunrunning

Ar fi indicat ca Rockstar să găsească metode cât mai bune și pentru a-i elimina pe hackerii care le strică jocul altora. Chiar dacă majoritatea jucam GTA San Andreas cu coduri și poate facem și asta în GTA 5, cel puțin în singleplayer, experiența de multiplayer nu poate decât să fie afectată de astfel de elemente.

Citește și: