Google Play lansează o categorie pentru jocuri indie de calitate

Google Play lansează o categorie pentru jocuri indie de calitate

Google Play devine din ce în ce mai organizat, iar acum le întinde o mână de ajutor dezvoltatorilor de jocuri indie.

Google Play face schimbări importante în ultima vreme, iar acestea sunt deopotrivă în interesul dezvoltatorilor de aplicații, dar și în interesul utilizatorilor. Una dintre cele mai noi adiții în magazinul de aplicații Android a fost introducerea ”aplicației săptămânii”, unde ai ocazia să găsești, săptămânal, o aplicație de calitate care vine cu un discount masiv.

Începutul lunii aprilie ne aduce o nouă funcție în Google Play, prin intermediul căreia vei putea descoperi jocuri indie de calitate. Compania oferă susținere dezvoltatorilor independenți de mai multă vreme, având în trecut concursuri prin care promovează aceste creații.

Indie Corner este o nouă secțiune din Magazinul Play, unde ai posibilitatea să descoperi jocurile create de producători independenți. Secțiunea este împărțită în trei categorii: prima dintre acestea îți permite să descoperi care sunt cele mai noi jocuri indie adăugate în Play Store, a doua categorie te ajută să afli care sunt alegerile curatorilor Google, iar a treia este categoria de ”capodopere”, unde sunt găsite titluri pe care trebuie să le joci ca fan al jocurilor independente.

În ultima categorie apar jocuri noi, cum ar fi Reigns, dar și titluri clasice, precum The Room Three sau Smash Hit. Jocurile de aici au un rating de cel puțin patru stele, astfel că vorbim despre cireașa de pe tort în materie de jocuri pentru Android.

În noua secțiune poți găsi nu doar jocuri plătite, ci și aplicații gratuite, astfel încât categoria se adresează tuturor doritorilor de jocuri indie.

Noua categorie din Google Play, Indie Corner, poate fi accesată aici.

Citește și: