Google Pixel are probleme când trebuie să primești mesaje

Google Pixel are probleme când trebuie să primești mesaje

Telefoanele Google Pixel sunt foarte bune din mai multe motive, din păcate, nu sunt sunt imune la mici minusuri pe partea de software.

Smartphone-urile moderne și-au depășit de mult condiția de a fi folosite doar pentru a da sau a primi telefoane, dar sunt în continuare folosite ca gadgeturi de comunicație. Uneori însă, s-ar putea să întâmpini probleme când vine vorba de realizarea acestor sarcini banale. Într-o astfel de situație s-au aflat mai mulți utilizatori de Google Pixel care au început să se plângă pe forumul oficial că nu mai pot recepționa SMS-uri. În plus, mai multe soluții de remediere a problemelor au eșuat.

”Am un Google Pixel XL relativ nou pe Verizon ce rulează Android 8.0 actualizat recent. O problemă absurdă: Cam din momentul în care mi-am făcut upgrade-ul la 8.0 (s-ar putea să nu fie corelate), atât prin aplicația Google Message, cât și prin Verizon Message+ pot să expediez mesaje în format text, dar nu pot primi SMS-uri înapoi pe telefon.” Aceasta a fost prima opinie pe marginea subiectului respectiv, dar foarte mulți s-au grăbit să coraboreze povestea.

Unii utilizatori care au întâmpinat o problemă similară au apelat la diverse artificii și au reușit să o remedieze. În unele cazuri, a fost suficientă repornirea terminalului. Alteori, a fost necesară resetarea aparatului la setările din fabrică, un proces mult mai laborios care s-ar putea reflecta în pierderea unor date.

Partea bună este că un oficial Google s-a implicat în discuție și a confirmat că gigantul din Mountain View a luat la cunoștință problema și încearcă să o remedieze. ”Vă mulțumim pentru raportări. Echipa știe problema și lucrează pentru a o remedia. Unii dintre voi au menționat că reponirea sau resetarea dispozitivului la setările din fabrică rezolvă situația. Încercați neapărat să închideți și să deschideți telefonul. Dacă faceți o restaurare la parametrii din fabrică, asigurați-vă că toate datele sunt salvate într-un backup.”