Google Pixel are probleme când trebuie să primești mesaje

Google Pixel are probleme când trebuie să primești mesaje
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
10:37 18.10.2017

Telefoanele Google Pixel sunt foarte bune din mai multe motive, din păcate, nu sunt sunt imune la mici minusuri pe partea de software.

Smartphone-urile moderne și-au depășit de mult condiția de a fi folosite doar pentru a da sau a primi telefoane, dar sunt în continuare folosite ca gadgeturi de comunicație. Uneori însă, s-ar putea să întâmpini probleme când vine vorba de realizarea acestor sarcini banale. Într-o astfel de situație s-au aflat mai mulți utilizatori de Google Pixel care au început să se plângă pe forumul oficial că nu mai pot recepționa SMS-uri. În plus, mai multe soluții de remediere a problemelor au eșuat.

”Am un Google Pixel XL relativ nou pe Verizon ce rulează Android 8.0 actualizat recent. O problemă absurdă: Cam din momentul în care mi-am făcut upgrade-ul la 8.0 (s-ar putea să nu fie corelate), atât prin aplicația Google Message, cât și prin Verizon Message+ pot să expediez mesaje în format text, dar nu pot primi SMS-uri înapoi pe telefon.” Aceasta a fost prima opinie pe marginea subiectului respectiv, dar foarte mulți s-au grăbit să coraboreze povestea.

Unii utilizatori care au întâmpinat o problemă similară au apelat la diverse artificii și au reușit să o remedieze. În unele cazuri, a fost suficientă repornirea terminalului. Alteori, a fost necesară resetarea aparatului la setările din fabrică, un proces mult mai laborios care s-ar putea reflecta în pierderea unor date.

Partea bună este că un oficial Google s-a implicat în discuție și a confirmat că gigantul din Mountain View a luat la cunoștință problema și încearcă să o remedieze. ”Vă mulțumim pentru raportări. Echipa știe problema și lucrează pentru a o remedia. Unii dintre voi au menționat că reponirea sau resetarea dispozitivului la setările din fabrică rezolvă situația. Încercați neapărat să închideți și să deschideți telefonul. Dacă faceți o restaurare la parametrii din fabrică, asigurați-vă că toate datele sunt salvate într-un backup.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI