17 oct. 2017 | 17:00

GeForce Now îți transformă Mac-ul într-un PC de gaming

ACTUALITATE
GeForce Now îți transformă Mac-ul într-un PC de gaming

GeForce Now este serviciul celor de la NVIDIA prin care poți folosi resursele hardware din cloud pentru a te juca local, iar acum este disponibil pe Mac.

Toți utilizatorii de Mac s-au acomodat cu ideea că indiferent cât de scumpe la sunt sistemele, acestea nu sunt destinate pentru gaming. Din fericire pentru ei, NVIDIA a lucrat deja de câțiva ani pentru a găsi o soluție la această limitare. Rezultatul acelor eforturi este intitulat GeForce Now și reprezintă un serviciu de streaming pe care îl poți folosi pentru a te juca o serie foarte stufoasă de jocuri populare.

Dacă îți folosești Mac-ul la birou sau acasă pentru muncă, este bine de știu că prin intermediul GeForce Now durează doar câteva minute pentru a ți-l transforma într-un sistem de gaming de ultimă generație. Nu contează dacă ai un MacBook Air de acum câțiva ani, te poți juca fără probleme cel mai nou Call of Duty fără o investiție absurdă.

Nu trebuie decât să profiți de noul serviciu GeForce Now ce a fost lansat în beta în urmă cu câteva zile pentru Mac. Posesorii de PC-uri nu l-au putut experimenta încă, deoarece mai trebuie finisate câteva detalii înainte ca platforma să fie disponibilă în variantă finală.

Principiu din spatele GeForce Now este unul cât se poate de simplu. După ce ți-ai descărcat aplicația client și te-ai autentificat sau ți-ai făcut un cont, într-un spațiu virtual din cloud-ul NVIDIA îți poți instala jocurile favorite pe care le-ai achiziționat în prealabil de pe Battle.Net sau Steam. După aceea, te poți juca folosind o configurație de top cu un GeForce GTX 1080 sau GTX 1060. Apropo, nu ești limitat doar la jocuri de Mac. Orice joc de PC poate fi jucat pe Mac prin intermediul GeForce Now.

În curând, GeForce Now va ajunge și pe PC. Curioșii se pot înscrie pe site-ul NVIDIA folosind acest link dacă vor să se numere printre primii care îl vor experimenta.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele