Gardienii Galaxiei Vol. 2: când ajunge în România și ce trebuie să știi despre film [VIDEO]

Gardienii Galaxiei Vol. 2: când ajunge în România și ce trebuie să știi despre film [VIDEO]

Gardienii Galaxiei Vol. 2, cea mai recentă producție Marvel , este unul dintre cele mai așteptate filme ale anului și va ajunge curând în cinematografele din România. 

Fascinanta poveste a eroilor improbabili care salvează Universul revine pe marile ecrane odată cu Gardienii Galaxiei Vol. 2. Producția se anunță plină de energie, culoare şi umor spumos, avându-i în centru pe Peter Quill (Star-Lord) şi gaşca sa de personaje excentrice, alături de care protejează Universul. Ei acţionează asemeni unor mercenari, profitând de popularitatea şi faima pe care au câştigat-o după ce au salvat planeta Xandar.

Acest al doilea „volum” vine astfel în continuarea primului film Gardienii Galaxiei, apreciat de public pentru originalitatea şi creativitatea sa unică, precum şi pentru simpaticele personaje intergalactice.

Având pe fundal melodiile de pe „Awesome Mixtape #2”, Gardienii Galaxiei Vol. 2 urmăreşte parcursul echipei în lupta lor pentru a-şi păstra noua familie unită şi pentru a desluşi misterul familiei lui Peter Quill. Duşmanii vechi devin noii aliaţi, iar personajele preferate din benzile desenate clasice vor veni în ajutorul eroilor noştri, extinzând Universul Marvel.

Create de Arnold Drake şi Gene Nolan, benzile desenate „Gardienii Galaxiei” au apărut în 1969, atunci când echipa de eroi a secolului 31 a fost prezentată publicului. În procesul de expansiune a Universului Cinematografic Marvel, „Gardienii Galaxiei” a fost prima franciză adăugată pe lângă producţiile cu personajele deja cunoscute. Filmul a adus, de asemenea, o schimbare majoră de ton şi de stil, fiind complet diferit de alte francize, şi devenind în scurt timp un succes de box-office în întreaga lume.

În noul film, actorii se întorc în pielea personajelor unice, colorate şi uşor disfuncţionale, venind cu o nouă dinamică. Primul film a fost despre cum Gardienii au devenit o familie, iar în Vol. 2 se pune accentul pe relaţiile personajelor în interiorul acestei familii. Aşa cum şi James Gunn explică: „Acest film este despre cum personajele sunt o familie, iar să fii o familie este mai dificil decât să devii una. Este o poveste mult mai complicată. În primul film vorbim despre un grup de inadaptaţi care se unesc. Dar unde se îndreaptă cu acest lucru?”.

Gardienii Galaxiei Vol. 2 este scris şi regizat de James Gunn („Gardienii Galaxiei”, „Dawn of the Dead”) şi produs de Kevin Feige.  În rolurile principale apar Chris Pratt („Jurassic World”) în rolul lui Peter Quill, Zoe Saldana („Star Trek Beyond”) în rolul Gamorei, iar Dave Bautista este Drax. Vin Diesel îi dă glas micuţului Groot, iar Bradley Cooper este vocea lui Rocket. Michael Rooker („The Walking Dead”) este Yandu, iar Karen Gillian („The Big Short”) este Nebula.

Filmul Gardienii Galaxiei Vol. 2 este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 5 mai 2017, fiind disponibil în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.