Game of Thrones: episodul 6 a fost difuzat din greșeală chiar de HBO și a ajuns pe internet

Game of Thrones: episodul 6 a fost difuzat din greșeală chiar de HBO și a ajuns pe internet

HBO pare să nu mai scape de probleme în ultima vreme, iar cea mai nouă o reprezintă faptul că episodul 6 din Game of Thrones a fost difuzat din greșeală.

Conform unor discuții de pe reddit, episodul 6 din noul sezon Game of Thrones a fost difuzat din greșeală de către HBO Nordic, în Spania. Cu toate că au trecut câteva ore de la eveniment, se pare că încă nu a apărut un link suficient de bun pentru descărcare, sau poate că trebuie să citiți cu atenție topicul de pe reddit. 

Primele variante apărute ale episodului erau de calitate destul de proastă și cu dublaj în limba suedeză, așa că probabil ai vrea să le eviți pe acestea. Dincolo de astfel de variante, unii utilizatori susțin că au început să fie uploadate torrente de calitate înaltă, similară cu cea Full HD a sursei difuzate.

Utilizatorul jgirlie99 de pe reddit vorbește despre lipsa unor înregistrări de calitate și despre transmisiunea din greșeală. Conform acestuia, episodul a fost difuzat la o oră destul de târzie, în jur de 04:00, și nu a fost difuzat către toți utilizatorii, ci doar către o parte dintre aceștia. Astfel, se înțelege de ce momentan este o lipsă acută de episoade în varianta Full HD, deoarece trebuia să fii treaz, să prinzi postul respectiv și să ai un dispozitiv care să poată înregistra transmisiunea, asta ca să nu filmezi o oră cu telefonul și să fii înjurat ulterior.

Topicul de pe reddit și toate discuțiile aferente pot fi găsite aici. Dacă sunteți pe fază, poate aveți noroc și găsiți și un link funcțional.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: