Episodul 4 din noul sezon Game of Thrones a apărut deja pe internet

Episodul 4 din noul sezon Game of Thrones a apărut deja pe internet

Breșa de securitate de la HBO, de la începutul săptămânii, a adus episodul 4 din Game of Thrones pe internet.

HBO a încasat o lovitură destul de mare în urma spargerii severelor, de la începutul săptămânii. Conform informațiilor, hackerii au reușit să fure aproximativ 1,5 terabytes de date de pe serverele companiei. Pentru a arăta că nu e vorba despre vreo fabulație, aceștia au publicat o parte din scenariul următorului episod pe internet.

Acum, și episodul 4 din noul sezon Game of Thrones a ajuns pe internet, însă calitatea video este una destul de slabă. Episodul pare să fie veridic, dar nu se știe dacă aceasta este varianta finală, care ar urma să ajungă duminică noapte pe Internet, în variantă oficială.

Aceasta nu este prima ocazie în care HBO are de-a face cu probleme legate de scurgerile de informații legate de Game of Thrones. Când a apărut sezonul cinci, primele patru episoade din acesta au ajuns rapid pe internet, pe fondul variantelor trimise în avans către membri ai diverselor publicații.

În plus, o subsidiară a HBO a dat publicității, din greșeală, un episod din sezonul șase cu o zi înainte ca acesta să fie lansat oficial. Chiar dacă s-a renunțat la vizionările înainte de premieră, problemele nu s-au terminat, iar HBO are de-a face acum cu un prim episod care ajunge pe internet din cauza unei breșe de securitate.

Episodul 4 a fost postat pe reddit aici, iar linkul de pe site trimite către Google Drive. Din păcate, clipul a fost vizualizat de prea multe ori și nu mai poate fi vizionat, dar dacă sunteți nerăbdători, puteți urmări topicul și, cel mai probabil, cineva va uploada episodul în altă parte.

Citește și: