Galaxy S8 rezistă mai mult cu o carcasă care ține loc de baterie. Ce alte carcase îți ajută telefonul

Galaxy S8 rezistă mai mult cu o carcasă care ține loc de baterie. Ce alte carcase îți ajută telefonul

Galaxy S8 are o autonomie decentă, dar noua carcasă de la Mophie îți ține telefonul și mai mult departe de priză.

În momentul în care căutați o soluție estetică pentru a spori autonomia telefonului din dotare, cei de la Mophie au un portofoliu bogat de carcase atrăgătoare cu baterie integrată. Acestea sunt de obicei disponibile pentru telefoanele de top ale momentului. În principiu, dacă aveți un iPhone sau un Samsung, ar trebui să fiți în regulă, dar am văzut de-a lungul anilor și modele pentru smarphone-uri HTC, LG și nu numai.

Galaxy S8 este unul dintre cele mai atrăgătoare gadgeturi ale momentului. Are o putere de procesae de invidiat și face fotografii de o calitate peste medie. Din păcate, sunt șanse infime să vă țină bateria două zile. În plus, dacă vă chinuiți un pic, s-ar putea să fiți nevoiți să-l încărcați de două ori pe zi. Totul depinde de stilul de utilizare.

În orice caz, dacă aveți o problemă cu bateria de la Galaxy S8 sau Galaxy S8+, cel mai bine ar fi să vă orientați către o carcasă subțirică de la Mophie. Aceasta include un acumulator generos și are avantajul de a vă și proteja telefon de trânte. Ca referință, Galaxy S8 include un acumulator de 3000 mAh, în timp ce Galaxy S8+ duce această valoare până la 3500 mAh.

Soluțiile celor de la Mophie reușesc aproape să dubleze aceste valori, cu un acumulator de 2950mAh în cazul carcasei pentru S8 și 3300 mAh pentru S8+. Un alt avantaj care nu trebuie trecut cu vederea în cazul celor două carcase este că sunt compatibile cu standardul Qi, facilitând încarcarea wireless. Singura lor problemă constă în prețul de aproximativ 100 de dolari pentru fiecare.

Carcase cu încărcare pentru telefoane

Posesorii de iPhone 7 și iPhone 7 Plus se pot orienta către o carcasă de la Mophie cu 2420 mAh disponibilă AICI într-o varietate de culori menite să se asorteze cu culoarea smartphone-ului Apple.

Pentru Galaxy S7 găsiți un așa numit Juice Pack de la aceeași companie americană cu 2950 mAh AICI. Ca în cazul modelul pentru Galaxy S8, această carcasă vă dublează autonomia telefonului.

Posesorii de iPhone 6 Plus și iPhone 6S Plus sunt avantajați. Tot Mophie include în oferta sa o carcasă care, pe lângă un acumulator de 2600 mAh vă sporește spațiul de stocare cu 32GB. Această funcționalitate vine la un preț generos AICI, dar nu este disponibilă în altă parte.

Citește și: