Această carcasă îți poate îmbunătăți performanțele iPhone-ului

Această carcasă îți poate îmbunătăți performanțele iPhone-ului


Toată lumea își dorește un smartphone cu o baterie cu o autonomie cât mai mare, însă creșterea unei performanțe de acest tip, presupune diminuarea calității fotografice a dispozitivului. Dacă nu ești dispus să realizezi asemenea concesii, o idee care să permită creșterea performanței în ambele planuri, nu poate fi decât binevenită.

Cu o astfel de inițiativă vin cei de la Moment, care propun lansarea unei carcase pentru iPhone, care îți oferă o baterie cu capacitate foarte mare și este, totodată, construită pentru a accepta atașarea obiectivului performant al companiei telefonice, conform Wired. Carcasa vine încorporată chiar și cu o diafragmă fizică, care se folosește de conectorul Lightning, al celor de la Apple, sporind rapiditatea sa.

Mai mult, cu ajutorul butonului shutter, încorporat în carcasă, poți realiza acțiuni de tip DSLR: o apăsare ușoară resetează focusul și expunerea, cu o apăsare completă poți realiza o fotografia pe care ți-o propui, iar în urma unei acțiuni de tipul apăsare și menținere, ai posibilitatea de a realiza mai multe cadre, într-un timp scurt.

Carcasa pentru baterie și cameră a celor de la Moment are cam aceeași dimensiune ca Juice Pack-ul celor de la Mophie, însă o depășește pe aceasta în ceea ce privește capacitatea de care dispune. Ca să vă faceți o idee, versiunea pentru iPhone 7 dublează autonomia de care dispune bateria originală, suplimentând cu 2500 mAh viața acesteia, iar cea pentru smartphone-ul iPhone 7 Plus, merge chiar mai departe, până la 3.500 mAh.

Cu toate că dispozitivul nu dispune de un buton fizic prin care să alegi când dorești reîncărcarea telefonului, cei de la Moment vin în schimb cu o aplicație pe baza căreia poți realiza acest lucru.

Carcasa este prima de la Moment care este compatibilă cu ambele lentile ale telefonului iPhone 7 Plus, chiar dacă acestea nu pot fi montate în același timp. În ciuda acestui inconvenient, dispozitivul vine cu două lăcașuri care se potrivesc unui sistem cu cameră duală, astfel că poți folosi oricare dintre lentilele companiei (macro, fisheye, wide-angle și telephoto).

Deși această carcasă nu a apărut încă pe piață și este momentan în faza de poiect pe Kickstarter, la susținerea de care dispun cei de la Moment, ne putem aștepta ca inițiativa acestora să atingă nivelul de finanțare dorit, de 500.000$.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: