Samsung Galaxy S8: o ediție limitată a telefonului ar putea fi lansată mai devreme

Samsung Galaxy S8: o ediție limitată a telefonului ar putea fi lansată mai devreme

Samsung Galaxy S8 s-ar putea lansa mai devreme decât era așteptat, având în vedere zvonurile cu privire la apariția unei ediții limitate a telefonului.

Publicația The Investor, din Coreea de Sud, citează o serie de surse anonime din industrie, acestea speculând că smartphone-ul s-ar putea lansa chiar de la sfârșitul lunii Februarie, sau începutul lunii martie.

”Există posibilitatea ca o serie de Samsung Galaxy S8 să fie prezentate cu o lună sau două înainte de data oficială de lansare”, arată sursele citate, conform thenextweb.com. Raportul publicației sud-coreene contrazice ambele variante vehiculate până acum, cu privire la lansarea noului S8. Una dintre acestea arăta că smartphone-ul și-ar putea face debutul la Mobile World Congress, în luna februarie, în timp ce zvonurile mai recente spun că lansarea ar putea fi amânată pentru jumătatea lunii aprilie.

Conform The Investor, Samsung ar avea de gând să livreze mult mai multe smartphone-uri decât în anii precedenți. Există ceva zvonuri cu privire la numărul de 60 de milioane de Samsung Galaxy S8, însă valoarea nu este sigură. Oricum ar fi, numărul trebuie să treacă de 48 de milioane de telefoane, atâtea câte au fost vândute din gama S7.

”Deoarece data de lansare a Samsung Galaxy S8 a fost amânată către jumătatea lui aprilie, Samsung și-a setat un scop și mai ambițios decât în trecut, pentru a recupera pierderile cauzate de modelul Note, care până acum genera grosul vânzărilor din primul trimestru pentru compania sud-coreeană”, arată o sursă, argumentând dorința Samsung de a mări numărul de dispozitive livrate.

Având în vedere cum au decurs lucrurile ultima dată atunci când Samsung s-a grăbit să scoată un produs pe piață, ar fi indicat ca aceștia să-și ia toate măsurile de precauție înainte să aducă S8 pe piață.

Citește și: