11 iul. 2017 | 10:53

Galaxy J7 2017 ar putea fi primul telefon cu cameră duală de la Samsung

ACTUALITATE
Galaxy J7 2017 ar putea fi primul telefon cu cameră duală de la Samsung

Samsung Galaxy J7 2017 ar putea fi primul telefon al producătorului care să beneficieze de un sistem de camere foto duale.

Samsung Galaxy S8 ar fi trebuit să fie smartphone-ul producătorului sud-coreean care să vină cu un sistem de camere duale, pentru ca aceștia să se poată alătura celorlalți producători, cum ar fi Apple, LG, Huawei și chiar HTC.

Pe fondul acestui eșec din partea Samsung, mai toată lumea se așteaptă ca telefonul care să vină cu camere foto duale să fie Samsung Galaxy Note 8. Și aici există ceva probleme legate de senzorul de amprentă care nu poate fi, încă, integrat în ecran, dar camerele foto duale sunt, mai mult ca sigur, pregătite pentru telefon.

Se pare că avem de-a face cu o surpriză, însă. Încă o dată apar zvonuri despre un telefon Samsung care ar avea un sistem de camere foto duale. De dat aceasta, însă, nu mai vorbim despre Galaxy C10, pe fondul căruia apăruseră primele zvonuri de acest fel. Vedeta ar urma să fie Samsung Galaxy J7 2017, într-o variantă specială.

Astfel, nu vorbim despre varianta globală a Samsung Galaxy J7 2017, ci despre una care se adresează doar pieței chineze, aceasta având modelul SM-J7310.  Mai multe piețe europene au avut acces la noul J7 destul de recent, acesta ajungând și în SUA sub diverse variante, ca J7 Perx sau J7 V.

Toate aceste modele apărute până acum au o singură cameră foto pe spate, spre deosebire de varianta care este vehiculată pentru piața din China. Rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se confirmă și dacă întâietatea va fi acordată altui model decât lui Galaxy Note 8.