29 mai 2017 | 15:25

Galaxy C10 va fi primul telefon Samsung cu cameră duală

ACTUALITATE
Galaxy C10 va fi primul telefon Samsung cu cameră duală

Samsung Galaxy C10 va fi primul telefon produs de chaebol-ul sud-coreean, infirmând astfel teoriile conform cărora Note 8 ar fi smartphone-ul care să deschidă acest drum.

Samsung are destul de multe telefoane pe care le putem încadra în categoria mid-range, iar de cele mai multe ori, astfel de smartphone-uri sunt obișnuite. Prin asta înțelegem că nu avem de-a face cu funcții foarte interesante, speciale sau aduse în premieră în cadrul acestor telefoane.

Lucrurile stau diferit, însă, când vine vorba de Samsung Galaxy C10, care ar urma să se lanseze în viitorul apropiat. Conform celor de la phonearena.com, noul smartphone se diferențiază de telefoanele mid-range obișnuite, devenind primul telefon al producătorului sud-coreean care vine cu o cameră foto duală.

samsung galaxy c10

Așa-zise imagini cu telefonu apăruseră încă de acum două săptămâni, dar s-au dovedit a fi false. Cu toate acestea, un nou render a apărut acum, bazat pe fișiere CAD venite chiar de la sursă.

Dispozitivul înfățișat în imaginile de aici seamănă destul de tare cu cel văzut și în imagini-concept în trecut, iar designul este per total, asemănător cu cel pe care îl cunoaștem deja. Cel mai important lucru de văzut în imagini este că Samsung Galaxy C10 are, într-adevăr, un sistem de camere duale.

samsung galaxy c10

Pe lângă acesta, se poate vedea și un buton dedicat pentru asistentul Bixby, asta indicându-ne că Samsung ar putea face eforturi mai mari de popularizare a asistentului virtual.

Ceea ce lipsea din imaginile din trecut dar apare aici este blițul dublu pe care îl are la dispoziție camera duală din spate. În afară de asta, smartphone-ul pare să aibă un port USB Type-C și un jack de 3,5mm în partea de jos.