Reclama interactivă cu Fuego prin care îl pui să facă diverse lucruri

Reclama interactivă cu Fuego prin care îl pui să facă diverse lucruri

Fuego ajunge în prima reclamă mai serioasă din România și, partea mai bună, îl poți pune să facă diverse lucruri pentru tine prin videouri interactive.

Dacă n-ai auzit măcar o glumă cu „împodobește, mamă, bradul” sau n-ai văzut vreun meme cu așa ceva și Fuego, se prea poate că nu ești român adevărat. Cântărețul e vedetă nu doar pentru publicul lui care vine la concerte, dar și pentru internet. Și dacă tot a ajuns atât de cunoscut, până și la oameni mai tineri de pe internet, KFC l-a băgat într-o campanie publicitară căreia i-a spus „Ține-l ocupat pe Fuego”.

Ideea e că îi dai să facă diverse lucruri și fiecare probă adaugă un minut verii. E evident că s-a terminat, dar nu asta e atât de relevant, ci că-l vezi pe Fuego, pe numele real Paul Surugiu, cum trece din video în video și încearcă să se joace cu kendama (sau măcar încearcă), cum stă pe Facebook sau cum spune un banc.

Am găsit, cât am stat pe site, și o autoironie pe care a dat-o și la care nu mă așteptam: „omul se trage din maimuță, doar Fuego din măicuță”. Că e gluma lui sau nu, nu contează, dar a avut tupeul să o zică oficial. La ora redactării articolului, circa 80 de ore au fost adăugate verii, ceea ce înseamnă că acum KFC trebuie să se asigure că atâtea zile ține krusherele în restaurante.

Da, din păcate, Fuego nu a împodobit un brad (doar puțin în videoul de prezentare), dar a reușit să pară mai uman și cu ceva mai multă personalitate decât ai fi crezut din muzica lui sau meme-urile pe care le-ai văzut pe internet. Dacă vrei să prelungești vara sau să vezi prin ce probe poți să-l treci pe cântărețul preferat al grupurilor de umor de pe Facebook, poți să încerci site-ul oficial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: