Fotografii nud cu Emma Watson au ajuns pe internet

Fotografii nud cu Emma Watson au ajuns pe internet

Emma Watson este vedeta filmului Frumoasa și Bestia, dar este ”vedetă” și pe internet, unde mai multe fotografii nud cu ea au fost postate.

Episodul The Fappening din 2014 pare că se repetă, după ce fotografii cu Emma Watson, dar și cu alte vedete au ajuns pe internet ,acestea fiind postate pe 4chan și pe reddit. Acum aproape trei ani, hackerul Ryan Collins a reușit să obțină datele conturilor de iCloud printr-o schemă de phishing și a ajuns să fie condamnat la 18 luni de închisoare.

Imaginile variază, majoritatea fiind făcute în timp ce vedeta probează mai multe haine, dar sunt și o serie de imagini explicite, făcute de Emma Watson într-o cadă. Un purtător de cuvânt al vedetei susține că doar poze dintr-o sesiune de probat haine au ajuns pe internet, neexistând fotografii nud între acestea. Situația, însă, contrazice declarațiile.

După ce s-a adresat forumului ONU cu privire la egalitatea între sexe, Watson a spus în 2015 că a fost amenințată cu postarea de imagini nud cu ea pe internet. La acea vreme, aceasta spunea că ”știu că este o farsă și știu că aceste imagini nu există”.

Metodologia folosită în acest caz nu a fost încă deslușită, dar discuțiile de pe 4chan, unde au apărut imaginile marți, indică faptul că au fost share-uite pe grupuri private inițial. Mai multe grupuri de ”colecționari” au fost implicate și în evenimentul de acum câțiva ani. Astfel de imagini au tendința de a fi distribuite între colecționari, acestea fiind folosite și ca monedă de schimb pentru a-și mări stocul de fotografii. Uneori, astfel de imagini ajung și pe internet, spre ”bucuria” publicului larg.

Unii se îndoiesc de autenticitatea pozelor, dar pentru cei care caută suficiente dovezi, acestea există. Mai mulți utilizatori au comparat datele EXIF din imagini pentru a le afla proveniența, apoi au scos în evidență și câteva trăsături distinctive, cum ar fi un pandantiv, o brățară și câteva alunițe care indică faptul că cea din fotografii este chiar Emma.

P.S: Nu știți de la noi că aici ar putea fi imaginile despre care vorbim.

Citește și: