23 mai 2017 | 15:30

Filmul Uncharted l-ar putea avea pe ”Spider-Man” în rolul principal

Filme & seriale online
Filmul Uncharted l-ar putea avea pe ”Spider-Man” în rolul principal

Se discută de mulți ani de un lung metraj construit în jurul poveștilor din jocurile Uncharted. Acum, se pare că au fost în sfârșit stabilite niște detalii.

Jocurile din seria Uncharted sunt unele dintre cele mai premiate titluri lansate vreodată. Creația celor de la Naughty Dog Studios, acestea sunt disponibile doar pe consolele Sony. Primele trei au fost lansate pentru PlayStation 3, în timp ce Uncharted 4 poate fi jucat de doritori pe PlayStation 4.

Luând în calcul interesul foarte mare al gamerilor pentru franciză, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că cineva s-a gândit să transpună povestea îndrăgitului personaj într-un lung metraj. Nu este prima oară când jocuri populare au fost transpuse pe marile ecrane, chiar dacă tentativele nu au fost neapărat încununate de succes.

Prima oară, s-a pus problema unui film Uncharted în 2009, chiar dacă procedurile de producție nu au fost inițiate și nu a existat un scenariu. Printre numele importante atașate proiectului s-au numărat Robert DeNiro, Joe Pesci sau Amy Adams. Nu se știe dacă vreo una dintre vedete se va mai implica în filmul ce ar trebui să ajungă în cinematografe în câțiva ani.

În altă ordine de idei, cei de la Deadline au informații cum că Sony Pictures a început să lucreze la un prequel pentru Uncharted. Povestea din film va avea loc înaintea primului joc din serie, iar noi vom vedea un Nathan Drake foarte tânăr. Rolul principal va fi interpretat de către Tom Holland.

Un tânăr de 20 de ani, Tom Holland ar putea fi cunoscut publicului larg din poziția de cel mai nou Spider-Man. Deși nu l-am văzut încă în Spider-Man Homecoming ce ar trebui lansat în această vară, Holland a făcut deja o impresie foarte bună în Captain America: Civil War, iar numele său a ajuns să fie asociat cu o serie de proiecte interesante.

Momentan, nu a fost redactat încă un scenariu pentru filmul Uncharted, dar se pare că va avea legătură cu un moment din Uncharted 3: Drake`s Deception în care Drake se întâlnește pentru prima oară cu Victor Sullivan. Respectiva interacțiune se reflectă într-o lungă prietenie și foarte multe aventuri. Regizorul se pare că va fi Shawn Levy.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele