FIFA 18 are parte de primul trailer: Când se lansează și cine e pe copertă [VIDEO]

FIFA 18 a fost anunțat oficial ieri, eveniment care ne-a adus la pachet și un trailer de prezentare împreună cu poza oficială care va servi drept copertă a jocului. Trailerul de reveal are durata de un minut și aflăm astfel cine va fi noua imagine a seriei FIFA. După ce în anii trecuți Lionel Messi a fost protagonistul principal al jocului, iar Marco Reus a strălucit și el timp de un an, acum a venit rândul celui mai bun fotbalist al planetei să deschidă cel mai nou titlu din seria produsă de EA Sports.

Cristiano Ronaldo este numele ales de EA Sports să promoveze unul dintre cele mai așteptate jocuri din 2017, actualul Balon de Aur urmând să ajungă pe rafturile magazinelor din Europa pe 29 septembrie. Jocul va fi disponibil pentru PC, Xbox One, Xbox 360, Play Station 4, PlayStation 3 și Nintendo Switch. Este pentru prima dată când Ronaldo apare pe coperta FIFA. El a mai apărut în trecut pe coperta rivalilor de la Pro Evolution Soccer.

Așteptările sunt extrem de ridicate în ceea ce privește noul FIFA, mai ales că Pro Evolution Soccer a început să câștige teren în ultima vreme. Acesta va fi al doilea an consecutiv în care FIFA va rula pe motorul de joc Frostbite iar 2017 se anunță a fi un an extrem de important pentru franciza produsă de EA Sports.

Cristiano Ronaldo este cel mai bun fotbalist din lume și este totodată și cel mai bine plătit. A reușit să strângă 262 de milioane de urmăritori pe toate rețelele sociale și se bucură de un contract de asociere pe viață încheiat cu Nike, în valoare de 900 de milioane de euro. Oficialii EA Sports au declarat că se așteaptă ca această lovitură de imagine să le crească vânzările cu aproape 10%, notează VentureBeat.

FIFA 18 va fi disponibil pentru abonații EA Access și Origin Access cu o săptămână înainte de lansarea oficială, pe 21 septembrie, iar fanii care precomandă FIFA 18 Ronaldo Edition se vor putea bucura de acesta pe 26 septembrie. Jocul va ajunge pe rafturile magazinelor pe 29 septembrie 2017.

Citește și: