O femeie și-a născut copilul într-un Uber

O femeie și-a născut copilul într-un Uber

O femeie în vârstă de 26 de ani, însărcinată, a chemat un Uber pentru a ajunge la spital. Însă, cum bine știm, socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Copilul nu a mai avut răbdare și a vrut să se nască mai repede, astfel că tânăra a adus micuțul pe lume chiar în mașina Uber.

Siti Halimah Mahamud se afla în travaliu deja, atunci când a încercat să ajungă la un siptal din Singapore. După ce a resimțit dureri destul de mari și-a dat seama că momentul nașterii se apropie și a chemat un Uber. Partea interesantă este că ea a chemat și o ambunlanță, însă mașina comandată a ajuns mult mai rapid. Șoferul a preluat-o pe tânără, împreună cu sora ei. Cu câteva minute înainte ca ei să ajungă la spital, femeia a născut chiar în mașină.

Autoritățile din Singapore au înregistrat locul de naștere al copilului ca fiind autostrada Ayer Rajah, drumul pe care Uber-ul se afla atunci când a avut loc evenimentul neașteptat. Șoferul s-a plâns după acest incident că nu a reușit să-și spele mașina. După ce a fost refuzat de mai toate spălătoriile la care s-a dus, a trebuit să meargă până în Malaezia pentru a-și curăța autovehiculul. Nu, nu este o glumă.

În plus, el a mai declarat că, deși petele au fost curățate, este foarte greu de scos mirosul care a rămas în mașină. Uber a avut grijă de șofer și i-a plătit acestuia suma pe care o cheltuise la spălătorii și i-a dat și câteva vouchere cadou. De asemenea, femeia a primit și ea echivalentul a 220 de dolari americani pentru a-i putea folosi pe curse Uber, notează Mashable.

Citește și:
Etichete: